H som i mitt hem


Nu är det bara 9 dagar kvar tills att vi åker hem till Härnösand :) Synd vi bara kan stanna en vecka, men huvudsaken är att vi är där när syster tar studenten.
 Jag fick semsterschemat häromdagen och det visade sig att jag är ledig hela vecka 32, dvs i början av augusti, så jag bokade en biljett hem då igen! Perfekt!
Det kändes lite lite att bara spendera en vecka i början av sommaren med mina vänner i Härnösand, framförallt då Björn följer med och samtidigt som det är studenten. Man blir ju inte lika "fri".
 Ibland har saker förmågan att lösa sig tillslut.





Som ni ser ligger inte Härnösand så långt upp som alla tror.. det ligger ganska nära mitten utav Sverige och inte granne med Kiruna.


One to go

Tänk att det bara är en vecka kvar av vårterminen, helt underbart :) Det sista vi ska göra är att skriva en hemtentamen på max sex sidor.
Tentan innehåller tre frågor och varje fråga har två sidor. I onsdags skrev jag klart en fråga och i torsdags skrev jag klart en till... så nu har jag en fråga kvar innan jag går på sommarlov. Problemet är att jag inte vet vart jag ska börja. jag förstår inte frågan.. har ingen aning alls hur jag ska besvara den.
 Istället för att sitta hemma och plugga igårkväll gick jag på bio ensam och såg "17 again".. den var bra, men inte mer. Roligare än att sitta hemma en fredagkväll iaf...

Linda, jag kunde inte sagt det bättre själv.


Robert Pattinson - Let me sign

As we grow up we learn that even the one person that wasn't supposed to let us down probably will.
You'll have your heart broken, probably more than once, and it's harder every time.
You'll break hearts too, so remember how it felt when someone broke yours.
You'll fight with your best friend and maybe even fall in love with them.
You'll blame a new love for things an old did.
You'll cry because time is passing too fast an you'll eventually lose someone close to you.

So take too many pictures, laugh too mutch, and love like you're never been hurt
because every 60 seconds you spend angry or upset is a minute of happiness you'll never get back.

Tune of the day



The red jumpsuit apparatus - The acoustic song

Kärleken blommar

Gårdagen var toppen!
När Björn kom hem efter skolan hade han med sig en smörgåstårta och två paket.
Jag fick Nobless i hjärtform och en nyckelring med digital fotoram som han lagt in söta bilder på :) Jättegulligt!
 Vi gjorde inget speciellt dagen i ära, vi var och spelade minigolf, tittade på hus och sedan gick vi på bio.
I sommar däremot, så ska vi fira ordentligt :)
 P U S S

Veckans träning (v21)

Måndag - 1timme promenad, 30min Core, 30min cykeltur

Onsdag - 1timme styrka och kondition

Fredag - 1timme kondition

Finare kan ingen vara



Den här bilden är tagen den 26maj 07, morgonen efter att Björn och jag träffades för första gången.
Idag firar vi 2 år tillsammans.

Tillsammans har vi det underbart bra och vi kompletterar varandra på bästa sätt.
Jag vill inte ha någon annan, jag är nöjd, mer än nöjd, jag har Björn.

Jag älskar dig <3

Så...

...nu känns det som att jag fått skriva av mig lite och fått använda alla bilder jag tagit som bara legat och väntat i min mobil. Jag har fyllt på några tidigre inlägg (sen ungefär en vecka tillbaka) med bilder som jag tagit men inte överfört till datorn när jag skrev....
Nu återstår bara ett inlägg till..sen hör ni inte nå mer från mig idag :) Puss

Matilda och Emma



Emma, Matilda och jag är rätt olika men samtidigt rätt lika. Och vi vågar vara oss själva när vi är med varandra, åtminstone törs jag det och det känns som att dom gör det.
Dom är roliga och vi har roligt ihop!
Jag tyckte dom var värda ett litet kollage :) Och du Emma, jag har massa bilder på dig i det där fönstret, du skulle bara veta ;P

När det är som bäst

En skön dag i skolan, tro det eller ej. Det var i början på förra veckan, om jag inte minns fel, vi hade två föreläsningar och ingen motivation. Under lunchen gick vi till maxi och köpte lite gott som ni ser nedan, satte oss på filtar och nöjt av solen och varandras sällskap. Studentlivet är underbart ibland!



Studenthälsan hade någonting för sig den dagen också så dom gick omkring på området och spexade lite. Delade ut små "godispåsar" och pratade :)


Grattis Sara!

Igår fyllde Sara 27 och i lördagas hade vi födelsedagskalas för henne. Vi åt smörgåstårta, minglade runt och träffade nya människor och jag lyckades tappa bort både mitt bankomatkort och mitt körkort. MEN! Tro inte att jag gjorde det på fyllan... jag hade inte hunnit börja dricka när jag insåg att jag tappat dem...typsikt


17 dagar

Nu har nedräkningen börjat. Det är 17 dagar kvar tills jag åker hem till mina älskade vänner och familj! Jag längtar! Det ska bli så skönt.
Förhoppningsvis kommer jag att kunna åka hem i början av augusti också, men det beror på hur semesterschemat ser ut... och det har vi inte fått än. HOPPAS!

Flitiga fredag

Det var fredag igen, jag har varit och tränat och tvättmaskinen jobbar förfullt.
Jag har börjat kollat på Greys anatomy säsong 2 nu, deär därför jag är lite frånvarande. När jag har börjat följa en serie blir jag helt uppslukad av den.

Ikväll ska jag jobba igen, det är skönt att jobba, det är roligt. Jag önskar jag hade några fler dagar i månaden, (hoppas på extra dagar nu i sommar, för folk ska väl på semester?). Det är inte alla som kan säga så...



Tune of the day



Milow - Ayo Technology
Riktigt bra låt.
Anders skickade den till mig förra veckan men jag har glömt att dela med mig av den.

En sten mindre på mina axlar

Köpa studentpresent till syster och pojkvän - CHECK !

Solnedgång på östra stranden

Många gånger har jag pikat, försökt övertalat, planterat idéer, föreslått osv för Björn att han ska ta med mig ner till östra stranden och titta på solnedgången.
Idag föreslog jag det igen och idag sa han JA! Vi cyklade ner till stranden, spelade lite minigolf, tog en glass och gick ner och satte oss på stranden. Problemet var att solen gick ner bakom ett industriområde, så vi såg ingenting...
Himlen blev bara mörkare och mörkare så vi gick tillbaka till cyklarna och började trampa hemåt. 500meter hemifrån öppnade sig himlen över oss.

Det blev inte riktigt som jag tänkt, minst sagt.  tråkigt när man väl kommer iväg.


En känsla av Norrland



Stötte på lite styvmorsviloer på min promenad tidigare idag :)
Det är så fint att se hur allting blommar.

Elin borde flytta till Halmstad

Elin C lilla, nu skulle du ha varit här! Jag vill ut på promenad men har ingen att gå med. Jag har fixat så Emma, Björns syster, ska skjutsa mig en bit bort och sedan ska jag gå hem därifrån. Annars hade jag nog inte kommit iväg.
Jag vill ha min Elin här så vi kan träna, som förr, det gick ju så bra då!

Påtal om träning, 17.30 ikväll ska jag på Core pass igen. Jag gillar det :) Dock har jag fortfarande problem med min högra handled sedan jag spelade volleyboll för, vad kan det vara, tre veckor sedan? Den har fortfarande inte blivit bra. Kan man ha stuckat den?
Jaja, nu är det dags att röra på påkarna! Hejdå!

Jag älskar dig


Veckans träning (v20)

Måndag 17.30 Core
Lördag 1½ timmes promenad
Söndag 15.15 Spinning 45min, Core 30min
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig.. men rörde lite på mig iaf :)

Variation är bra!

De senaste dagarna har bestått utav fest, jobb, skola, träning och the sims 2.
Helgen har varit väldigt lugn och skön.. alldeles lagom :) Blev bortbjudna på middag igår väl hemma igen åt jag och älsk ostbricka till euro vision, mysigt.
Jag somnade som valigt under omröstningen... vaknade när Alexander klev upp på scenen och blev hyllad :) Jag vet inte om jag tyckte det var rätt bidrag som vann, men han var helt klart med på min toppfemlista.



Idag vid lunchtid var jag och svärmor på loppisutflykt runtom i stan. Kom hem med tre filmer och en liten hylla med lådor.
Innan middagen stack jag till SATS och tränade 45min spinning och 30min Core, underbart skönt! Det är kul att vara duktig!
Och här senast har vi varit på bio och sett Änglar och demoner. Jag tycker den var riktigt bra. Det är så spännande hur historien kan ge svar och hur den kan tolkas med hjälp av ledtrådar och annat.

Jag har inte lagt in några bilder den senaste veckan. Men så snart jag lagt in dom så ska det bli lite mer färgglatt här på bloggen :) Nattinatti

Gammal goding

Förde över gamla bilder från kameran som jag tydligen inte tömt på evigheter. Hittade en klockren bild från en spelkväll jag och Björn hade tillsammans med Anders och Lina.
Björn och Anders leker "panna mot rumpa" Haha!
Det är kul att titta på gamla bilder :)










Förr är inte sig likt

Idag blir inget som planerat. Hade tänkt gå på föreläsning sedan hem och chilla. Sticka iväg och träna kl 16-17 och sedan göra mig iordning och gå på gasque 18.00.
Men! Ändrade planer innebär: Föreläsning följt av grupparbete. Hem, äta något lätt. 16.30 invigning för att sedan gå på gasque 18.00.

Det är jobbigt när det inte blir riktigt osm man tänkt sig ibland. Jag som sett framemot att träna idag. Men nu hinner jag faktiskt inte! :/
Men jag får känna mig lite bra ändå, bokade in 45min spinining på söndag igår.

Core = träningsvärk

Jag var och testade Core idag på SATS tillsammans med, (gissa?) Marie. Det var faktiskt väldigt roligt. Ska ge mig på ett pass Core på friskis och svettis på onsdag, får se vilket jag tycker är bäst.
Än vill jag inte skrika hej, men det är skönt att ha kommit igång lite med träningen :)

Imorgon är det skola igen, två sega föreläsningar med två urjobbiga föreläsare... grattis till oss.

Idag är det 2 veckor kvar tills jag och Björn firar 2 år <3


Tune of the day



Pussycat dolls - Jai Ho

För ovanlighetens skull

Vi var och spelade minigolf idag tillsammans med Marie och Alexandre (den franska utbytesstudenten för er som inte följer bloggen).
Det var verkligen inte en av mina bästa rundor... fick  51 slag, men det räckte till en andra plats.
Det blir bara roligare och roligare att umgås med utbytesstudenterna, nu börjar man våga prata mer med dem :)
Alex lovade mig att öva lite så ska vi spela en gång till innan han åker hem i juni.
Minigolf är skoj!



Lustgården Homeparty

Igårkväll hade jag bjudit hem till sexparty för mina nya klasskamrater, fungerade som en "lära känna"-kväll faktiskt :)
Kvällen blev jättelyckad! Vi blev 9st tjejer, massa leksaker, massa saft och en hel del fnitter.
När Nikki från lustgården lämnat oss lekte vi lite "jag har aldrig" innan vi tog taxin in till mårtenssons.




Jätterolig kväll. Tack tjejer för att ni kom och bjöd på er själva :D

I torsdags...

...satt jag och Marie på bibblan och försökte plugga utan några större resultat. Vi pratade mest om hur kvällen skulle bli och vad som hänt föregående kväll... det händer en del saker nu som man måste prata om, i minsta detalj. Sen var inte boken så intressant heller...
När kvällen kom cyklade jag hem till Marie och började dricka lite gott till skön musik och massa prat om gamla minnen.




Marie är inte bara en bra vän, hon fungerar som ett bord också :D

Små bakelser är vi allihopa!



Suddig men fin bild på min övergräddade chokladmuffins :)
Med henne ska jag spendera kvällen. Tillsammans med några tysk och fransktalande herrar ska vi göra stan osäker.

Ullis längtar tills imorgon!

Ta dig i kragen Ullis!

Om jag skriver det här så jag har er läsare som håller koll på mig så kanske jag tar mitt ansvar? Hoppas det iaf...
Jag har bokat diverse träningspass den närmsta veckan och hoppas jag håller fast vid tiderna.. jag är rätt bra att komma med undanflykter, framförallt när jag ska gå själv.

V. 19
Torsdag 10.00 Basjympa
Fredag 17.30 Core (oklart)

V. 20
Måndag 16.00 Basjympa 17.30 Core
Onsdag 17.15 Core inställt pga förhinder
Fredag 11.00 Ryggjympa inställt pga skola
Lördag 1½ timmes promenad
Söndag 17.00 Basjympa 15.15 Spinning 45min, Core 30min

V. 21
Måndag 10.00 Basjympa 17.30 Core
Onsdag 16.00 Ryggjympa

Dags att ta tag i träningen igen och utnyttja träningskortet som jag betalar för varje månad.


Black and white

Jag har inte lyckats hitta några svarta ramar som passar mina snygga fotografier som jag köpte i sthlm i januari. Så nu har jag helt enkelt satt upp dom som dom är i väntan på ramarna... Har någon tips på vart man kan hitta svarta ramar i olika mått så säg gärna till.



Gillar mitt svart/vita kollage iaf :)


Framme vid idag

Idag var det dags för skola igen. Hade både introduktion och en föreläsning.. Jag vet inte om det var bra eller dåligt att vara ledig ons-sön, man hann bli väldigt lat och FRI. Tänk då efter sommarlovet?
Det gjorde inte saken bättre att föreläsningen idag var astråkig och ointressant.





Efter skolan umgicks jag med Sara. Vi spelade 3 omgångar yatzy och 22 omgångar Uno... jag förlorade nästan hela tiden.

Söndag - grillning

Vaknade söndagmorgon en aning sleten... mådde bra men var väldigt trött.
Gjorde mig iordning, kollade på tv, åkte och handlade och cyklade sedan till Marie för att göra iordning maten.
Anni kom och gjorde oss sällskap och efter att förberett och packat ner vår matsäck cyklade vi bort till östra stranden där utbytesstudenterna väntade.
Vi började med att spela volleyboll. Två killar mot fyra tjejer. Gissa vilka som vann? (Inte var det vi tjejer iaf...)
Därefter grillade vi fisk och potatis och till efterrätt blev det banan och choklad.
En utav utbytesstudenterna är fransman och han blev väldigt fascinerad av vår efterrätt så han hjälpte gladeligen till vid grillen.
Fransmannen älskade bananen och chokladen och de gjorde de andra också, trotts att de varit väldigt skeptiska till vår "svenska efterrätt".
Kvällen avslutades då regnet började ösa ner..


Spexet

I lördags var jag på studentspexet "Jack the ripper, en knivskarp historia" tillsammans med Marie. Spexet var jättebra och väldigt underhållande. Måste dock säga att jag tyckte det var lite bättre ifjol, om man får säga så...
Hur som helst så framkallade det många skratt!


Efter spexet blev det utgång med Marie, Anni, Emma och sex stycken manliga utbytesstudenter, mestadels från tyskland. De var väldigt trevliga och innan kvällen var slut hade vi bestämt oss för att träffas dagen därpå för lite volley-boll och grillning också :)

Tune of the day



Var ligger landet där man böjer bananerna?

Premiärkväll

Ikväll händer det!
Ska på studentspexet "Jack the ripper" tillsammans med Marie, som vi har längtat! Strax blir det pepparbiff, hasselbackspotatis och rödvinsås, cider och trevligt sällskap.

Har varit på upptäcksfärd till Oskarström idag och besökt deras systembolag. Besökt K-rauta på flygstaden och spöat Björn i femhundra.
 I förrgår var det valborg som alla vet. Majbrasan nere i Nissan var patetisk, inte alls i min smak. Tyckte den var mesig.. Men sången och pratet i Norre katts park var trevligt :)


RSS 2.0