Räkor är röda, jag är likaså

Igårnatt tog Sara med mig till östra stranden för mitt första dopp för iår, Det var helt underbart.
Så idag cyklade vi ner dit igen med lite fika :) Marie anslöt sig till oss ca en timme efter att vi kommit dit och där låg vi mellan 12-16.30 :) L O V E L Y. Jag blev dock lite bränd, men inte så att det gör ont, bara röööd.
Tänk att efter ha spenderat en sommar här och sedan bott här i ett år har jag aldrig innan varit nere på stranden och badat. Det är väl så när man har en badkruka till pojkvän.




Filmtips

Jag var och såg Baksmällan (The hangover) tillsammans med Björn igår, gud va rolig den var.  Vill du ha dig ett gott skratt ska du helt klart gå och se den! Rekommenderas starkt!



Gekås med Tittie

I onsdags åkte jag och Tittie till Ullared tidigt som attan. 08.00 när portarna öppnades stod vi där och väntade.
Fyra timmar tog det innan vi nådde kassorna och började gå mot bilen. Huga vad trötta vi var. Inte trodde jag att vi skulle vandra så länge, men jag tror Tittie gick igenom varenda hyllplan där inne, haha. Men det gjorde inget, jag fick syn på massa saker som jag aldrig sett där innan.
Vi hade en varsin vagn, men vi var olika duktiga på att fylla dem. Se skillnaden: Tittie vs Ullis vagn.


Tittie hittade och köpte dessutom dessa två supersnygga tavlor, hade jag bara haft någonstans att ha dem hade jag köpt dem utan att blinka.



Måndagsklubben

Blev inte nå festande under midsommar så jag tog igen det med Johanna igår ute på Tylösand.
Jättemysig "förfest" på stranden och sedan in på solgården och dansgolven. Otroligt mycket folk, goda drinkar och många skratt.
Härligkväll med trevligt sällskap! Det måste göras om :)



Vi var bland dom första att komma in på området så vi fick stamkort under sommaren och en fri drink under kvällen, inte fyskam.


Because it's Midsommar!

Igår ringde Björns föräldrar och frågade om vi ville med och spela minigolf, och svaret blev såklart ja.
1:a plats Ullis 38 slag, 2:a plats Bengt 46 slag, 3:e plats Björn 50 slag, 4:e plats Melek 58 slag, 5:e plats Birgitta 59 slag, 6:e plats Emma 80 slag.
Gladgladgladglad :)

 

Vid halv sju kom Marie och Alex hit för middag och spel. Trevligkväll med mycket mat men med dåligt drickande.
 
Idag har vi fortsatt firandet med massa kubb och pizza :)

Nu sitter jag och Björn och sjunger "sing-a-long" till Mamma Mia och dricker jordgubbssaft, myyyys.

Puss

Are you in, or are you out

Igår var en bra dag. Gick med Tittie och Theodor på stan, gick hem till Tittie och matade Theodor (kanske låter litet för er men stort för mig, det var jättekul). Sedan åkte vi till Ikea i Helsingborg  tillsammans med Niklas :)
Det var effektiv tid och jag kom därifrån med nya påslakan, glas och lite andra små prylar.
På stan köpte jag en ny plånbok, Esprite, jag gillar den!



Blandade bilder från helgen




Sist men inte minst

Den utlovade bilden på resväskan:


St -udenten, -ipendium

Nu är jag tillbaka. Min uppdatering när jag var i Härnösand var urusel och jag hade ingen möjlighet att lägga över några bilder från mobilen till datorn..

Som jag skrev sist så var vi och kollade på studentbalen.. På bilden ser ni Robin, syrrans pojkvän. Linda gick aldrig på studentbalen tråkigt nog men enligt Robin så missade hon inte så mycket.. maten hade inte varit någon höjdare heller. Men stilig var han. 

Under onsdagen dök större delen av släkten upp. Trevligt men lite spänt.

Torsdagen kom, den stora dagen. Det var panik hemma innan vi begav oss till sundsvall för att se Linda gå ut på trappan. Vädret var jättetråkigt och bjöd på små regnskurar..det var jättemycket folk, man varken hörde eller såg någonting. Usch.
 Lindas klass var först ut på trappan och efter att alla klasserna gått ut delade rektorn upp stipender, ett för "bästa kvinnliga" och ett för "bästa manliga" student. Linda tog hem "bästa kvinnliga" för sina toppbetyg och engagemang.

   Efter att ha hängt på blommor och apor runt hennes hals var det dags för alla klasserna att kliva upp på sina flak. En vanligt förekommande frefräng som kom från 90% av flaken var "Svenne Banan"... första och förhoppningsvis sista gången jag behöver höra den skiten :P

In med släkten i bilen igen och hem till billsta. Plocka fram och göra klart det sista innan de båda studenterna kom hem.
Vi var 25st som gratulerade Linda och Robin, hans och våran släkt. Huga vad folk det var.

Vet ni vad jag hade köpt till dom i studentpersent? Haha.. Jag hade köpt presentkort till en buggkurs :) Så nu är det bästa för dem att ta på sig dansskorna och träna upp sig så jag får se deras moves till hösten :)
 ... jag skulle också vilja gå på danskurs med Björn..men det kommer aldrig hända, Björn är 100% emot det.

Första dagarna i Härnösand

Nu har vi varit i Härnösand i två dagar och dom har varit allt annat än lugna. Jag som trodde jag åkte på semester... där jag kan göra vad jag vill, när jag vill.
Igår var jag och Björn en sväng på stan, körde blombud, uträttade diverse äreenden och hälsade på hos Jocke, Linn och Joel.
På kvällen var det studentbal så vi var och kikade på dom fina klänningarna :) Tänk att det redan gått två år sedan man stod där själv..

Idag har vi kört blombud till ramvik, städat och nu inväntar vi släkt från olika håll och kanter i världen. Det ska bli kul att se alla, det var allt ifrån 4månader till 10år sedan man såg dem.

(Imorgon ska jag lägga upp lite bilder också, lovar."
Ha de gött!

En salig blandning

Fredag, lördag och söndag har jag jobbat och ätit kyckling. Kyckling är gott, framförallt när det kommer i Kinaform :D
Idag hade jag och Tittie tävling på jobbet: "Vem viker snabbast?", popcornbägare dvs... Jag kan med glädje avslöja att jag blev den stora vinnaren! (Att Tittie blev distraherad sista deltävlingen kan vi se bort ifrån).
 Imorgonbitti bär det av, 09.23 tar tåget oss norrut med slutsatation - Härnösand.
Ni ska se våran resväska, den är enorm! Jag ska ta bilder sedan och lägga upp ;P 
Det är mycket som ska göras innan man åker bort.. det är inte helt lätt att komma ihåg allt. Det ploppar upp nya saker hela tiden.

Nu ska jag avnjuta de två sist avsnitterna av greys innan det är sovadags. Imorgon börjar mitt sommarlov!!

Veckans träning (v23)

Måndag - 30min spinning + 30min core

Tisdag - Vila

Onsdag - Kondition och styrka 45min

Torsdag - 45min spinning

Fredag - Vila

Lördag - 40min promenad

Söndag - 1h promenad och cykeltur

(Svar på My's fråga innan: Jag tränar på SATS. Har lagt ner friskis..iaf för nu)

Kanske har jag nämnt det innan

Gokväll alla nattugglor :)
Anledningen till att jag sitter vaken är för att titta på sista avsnittet av greys anatomy, säsong 4. Sen blir det läggdags, jag lovar!
Idag har det varit tvätt- och jobbdag. Imorgon tänkte jag försöka gå och träna lite styrka och fusk-sola lite innan jobbet. Det är premiär på Terminator så det kan nog bli en del folk (läs killar). Jag vet att det finns tjejer som gillar det också.... men generellt sätt...

Jag är dålig på att uppdatera nuförtiden, det vet jag. Men jag har en anledning. Mitt tangentbord fungerar inte riktigt som det ska. Ibland hakar en knapp upp sig så att hela skärmen fylls av ex: bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb. Ibland måste man sitta och trixxa och vinkla datorn i de mest absurda vinklarna för att det ska gå och skriva något överhuvudtaget. Jobbigt som fan! Jag har provat med att dammsuga mellan knapparna men det hjälpte inte. Vet du vad som är fel och vad man ska göra åt det så säg gärna till!
En annan ursäkt är att jag håller på att skriva sista tentan innan sommarlovet börjar :) Och jag vill att lovet ska börja så snart som möjligt,  och då gäller det att fokusera på tentan. Fy.
Nu till greys, natti <3
 

Veckans träning (v22)

Måndag - 45min kondition

Tisdag - 45min spinning

Onsdag - 55min Bodybalance + 30min kondition

Torsdag - 50min Promenad

Fredag - 30min spinning + 30min core

Lördag - Vila

Söndag -Vila

RSS 2.0