Valborg - fjortisfylla

Strax ska jag och Björn cykla in till stan och kika på majbrasan i nissan till ljuv sång från Halmstad högskolas egna kör, köörmit.
Det fungerar inte riktigt som hemma har jag förstått.. det här med majbrasa.

Tidigare idag har vi spelat minigolf, jag förlorade... och därefter blev det hockey och kycklingsallad. Trevlig dag med min älskade.
To be contiuned

Den gågna veckan

Senaste dagarna i bilder :)
Har varit i Ullared, varit på minimera/maximera utbildning, träffat en fågel inne på Ica, lekt med valparna, druckit jordgubbssaft i värmen, putsat fönstrena och bytt gardiner...





Just ja!

Glömde att berätta att jag fick en ny mobil igår :D
Sony E godkände min reklamation (eller hur man säger) så igår kunde jag hämta ut en ny modell, vilken jag ville.
Jag valde W595, bästa med den är att jag inte behövde lägga dit en endaste krona för den låg i samma prisklass som min förra,



Lite kort uppdatering om det senaste...

Hej :)
Det blev inga bilder från festen i fredags, men roligt hade jag.
Vaknade upp på lördagmorgon med huvudvärk, så baksmällan var rätt lindrig ändå. Gjorde mig iordning och cyklade in till Bulls (uteservering) tillsammans med Björn, Chrille och Chrilles pappa. Stötte på Stefan W, en kompis från Härnösand, lite otippat :)
Eftermiddagen bjöd på fotboll på Örjans vall. Fast att kalla det fotboll är kanske att ta i? Dom är inge vidare bra...
 Kvällen avslutades med Matilda, Anna och Linus på kårpuben. Köörmit (högskolans kör) hade humorshow tillsammans med årets bästa manliga komiker 2008, Tobias Persson. Det var fruktansvärt roligt!
Söndag - jobb. Måndag - skola och möte.
Idag, tisdag, ska jag och Matilda åka till Gekås. Om 15min ska vi bege oss.

Vi ska på fest!

SKÅL!
Sitter just nu hos Sara, dricker en cider och väntar på mat.
Om ca en timme ska vi bort till Lisa och innan dess ska vi hinna äta och locka mitt hår :) I den här takten vet jag inte hur vi ska hinna det...
 
Jag var på sminkkurs idag. Fick en lättare party make up, väldigt nöjd. Kom därifrån med en stor påse. Lämpligt med lönning samma dag som man ska iväg på sånt (?). Fick iaf läge att utnyttja mina presentkort som jag fick i julas, tack mapa, tack faster och Pålle :)
 
Innan jag drog iväg på sminkkursen satt jag med Marie och pluggade till hemtentan som ska in på måndag. Vi var väl inte särskilt effektiva men vi lärde känna varandra på ett helt nytt plan kan man säga :P 
Vi firade också att det var fredag med en (läs två) drinkar och Moranisse. Det ska börjas i tid ;)

Det lär tas ett x antal bilder ikväll så förhoppningsvis lägger jag upp några imorgon. Ha en trevlig fredagkväll!


Finally friday

Imorgon ska jag upp med tuppen, cykla bort till Marie och plugga fram till klockan 14.00.
14.00 ska jag befinna mig på Make up store för en sminkkurs :)
Efter kursen ska jag och Björn åka och handla, mat och saft.
Runt 18.00 ska jag till Sara för att äta middag ihop med henne och sedan sticker vi till Lisa för att fira hennes födelsedag.
Party party!


Skopunkten



Jag och Björn åkte till skopunkten idag för att hitta ett par lättare skor till honom och ett par tofflor till mig. När vi åkte därifrån hade Björn inte hittat några som dög och jag kom därifrån med både ett par tofflor och sandalerna på bilden.


Denna tygsko köpte jag förra veckan när jag var på skopunkten tillsammans med Tittie. Hade likadana förra året och jag älskade dem. Var inte mycket kvar av dom efter sommaren...

It's just everything – what you are



Snart har det gått två år, jag är lika kär nu som då :)
Jag och Björn har diskuterat vad vi vill hitta på på våran årsdag som närmar sig. Vi vill hitta på något (speciellt), någon som har förslag på vad man kan göra eller som vill dela med sig vad du och din pojk/flickvän brukar göra på era årsdagar?

Tune of the day

Kanske en av tidernas bästa låt:



Fool's garden - Lemon tree

Bra och dåligt

Dålig nyhet: Det blev inget xbox, varken för mig eller Tittie.
Bra nyhet: Jag fick högsta betyg på uppsatsen (Reten) som jag lämnade in för tre veckor sedan!

Dålig händelse: Var ute och promenerade idag och fick ett skavsår, gör apont.
Bra händelse: Björn plockade upp sina strumpor från golvet utan att jag behövde påpeka det!!

M som i Minigolf och Modevisning

Ikäll har jag och Björn varit och spelat minigolf tillsammans med Tittie och Nicklas. Björn vann och jag kom tvåa.
Jag hade en riktigt dålig runda..
Efteråt åkte Björn hem till oss och Nicklas och Theodor körde mig och Tittie till stan. Piraia (en barnklädes affär) hade kvällsöppet med tipsrunda, fika och modevisning. Små killarna och tjejerna var jättesöta när dom dansade och gick "catwalk" :)
Jag köpte bla en tröja till Theodor i doppresent som det stod "Don't bug me, hug me" på (om jag inte minns fel?), den var jättesöt iaf!


Bilderna är lånade från piraias blogg, klicka på bilderna för att besöka deras hemsida.

En man som älskar dig ger dig en titel

Sitter för stunden och tittar på Oprah och skrattar för mig själv. Som gäst har hon (bla) författaren Steve Harvey som skrivit "Act like a lady, think like a man". Fruktansvärt roligt! Många tankar och avslöjanden.
Jag måste köpa boken, får bli min läsning i sommar. Tyvärr är den utsåld på adlibris just nu.. men får betsälla hem den sen när dom fått in den igen :)






Friskt vågat

Bland det roligaste jag har sett, tack Linda för att du uppmärksammade mig på grabbarna!


Bättre sent än aldrig

Jag var in på Telia i lördags, äntligen.
Länge har jag klagat och tänkt gå in dit men det har bara inte blivit av.
Mobilen som jag har, har jag lämnat in tre gånger pga av diverse fel. Tillsist fick jag ut en ny fast likadan. Otroligt nog är det samma fel på den som på min förra, så nu har jag äntligen gått till Telia och begärt att få göra en reklamation på den.
Förhoppnigsvis kommer jag att få ut en helt ny modell nu. Jag hoppas verkligen för jag är trött på den här nu.
Frågan är bara, om jag får välja ut en ny, vilka modeller jag får välja mellan, oftast lägger dom fram några alternativ.
Men om någon har bra tips på sony ericsson telefoner så får ni gärna dela med er :)

Min gamla, jag älskar den när den fungerar. "Men nu är råttet mågat"

Så var dagen slut...

Har jobbat hela helgen, kom nyss hem från jobbet och sitter nu med en bok som jag ska ta ut 5 citat ur tills imorgon. Jag är trött, riktigt trött.
Imorgon har jag skola mellan 10-12 och sen runt 17.00 ska jag och Björn spela minigolf tillsammans med Tittie, Nicklas och Theodor :)
Sen 18.30 ska jag och Tittie på modevisning, med chans att vinna ett xbox. (hoppas kan man ju)
Jag ser framemot morgondagen.


En rolig syn

I onsdags när jag cyklade hem från stan för att hämta bilen (innan jag och Tittie åkte till skopunkten) cyklade jag förbi östras bageri. Utanför konditoriet är det ett övergångsställe och som för stunden utnyttjades av en anka. All trafik stannade upp så att ankan kunde ta sig över. Haha
Den var så duktig, gick alldels rakt över gatan :)
 Inte något man ser varje dag...


Sola och bada

Idag åker Elin och Stefan äntligen till Tunisien!
Ha det så bra :)

Nästa gång är det jag och Elin som ska åka, när jag har råd, men då jävlar ! Vi har pratat om det i snart ett år så det borde bli av snart...
Pengar rullar in som dom ska - det går bra nu, kompis det går bra nu

Skrynkliga sötsaker


Piiip, där åkte du dit!
Nu är det min tur att plocka...



Det är viktigt att ha roligt tillsammans och hitta på nya saker emellanåt :)

Wierd :S

Inatt drömde jag att mitt hår gått från brunt och fräscht till blondt med oranga slingor. Inte nog med det, slingorna var i korkskruvlockar.



Var på hemköp för en stund sedan med Björn. Vi var tvugna att inhandla lite små grejer, bland annat snus till honom. Han snusar Kronan portion. När vi kom fram till kassan sa jag "och en kronan portion också". Som svar tillbaka fick jag "suck, vad du ska göra det komplicerat för mig" av mannen som satt i kassan. Jag flinade bara lite tillbaka...
När han knappat in alla varorna (förutom snusen) ropade han på sin kollega och fråga hur man gjorde om kunden ville betala 1 krona kontant och resten på kortet. Han tittade sedan på mig igen och frågade "du ska alltså inte betala allt på kortet?". "Jo det ska jag, men jag vill ha en Kronan portion, snus alltså. Sen skulle jag vilja ta en hundring över om det går bra?".
"Jahaaaa, snus. Nu fattar jag. Det är första dagen i kassan idag...."
 Hahaha, stackarn. Så fel det kan bli när man hör lite fel.

Sommarskorna fram = skavsår

Vilken härlig dag!
Började dagen med en härlig hallonsmoothie och en dusch. Cyklade sedan in till stan för att träffa Tittie och Theodor :) Vi gick en sväng genom diverse affärer, lunchade på peking och sedan skildes vi åt en stund.
30 minuter senare dök jag upp hemma hos dem igen med bilen. Det var dags att åka ut till flygstaden, eller rättare sagt, skopunkten :) Innan vi kunde ge oss av var Tittie tvungen att hämta bilbarnstolen så då fick jag passa Theodor undertiden. Det var jättemysigt och roligt, vi skrattade och busade, enda tills det var dags att klä på oss jackan och sätta oss i stolen. Då blev lillen arg. Huga vad frustrerande det är när man inte vet vad som är fel, och när man tror man hittat något som får honom på bra humör så tar det några sekunder så slår det om igen. 
Hur som helst, några minuter senare satt vi i bilen, allt på plats och sedan bar det iväg.
 Tittie kom ut med 3 par skor och jag med 2 :)
Vi avslutade dagen med att köra ut till östra stranden och köpte oss en varsin mjukglass :) Mysig dag måste jag säga! Tack :)


Tune of the day

För några dagar sedan la Linda upp en låt som jag tänkte dela med mig till er nu, den är riktigt dålig enligt mig, men dock en låt som sätter sig på hjärnan och som man tacksamt går runt och trallar på :)



Elov & Beny - Singel och sökande

Rubrik

Om 1½ timme ska jag iväg och jobba igen. Hoppade in extra under dagen med hopp om dåligt väder :P Men det är fint väder ute, vilket egentligen är jättebra, så ev blir det minigolf ikväll, någon som är sugen? :)
Björn är sugen på seger, hihi. Men det ska vi allt bli två om!
Förhoppningsvis håller vädret i sig för imorgon och på onsdag är jag ledig, både från skola och jobb. På onsdag ska jag och Tittie hitta på något, det var prat om stan men jag vet inte om hon är i behov utav det längre?
 Torsdag går jag i skolan nästan hela dagen och även fredag förmiddag.
Jobbet sträcker sig från fre-sön. Fre från 16, lör-sön från 12.45.
Planerna för veckan är alltså hyffsat spickade. Har "läxor" som jag göras med...
Ha en bra dag!


Påskafton

God morgon :)
Påskafton igår, hade fullt upp att göra hela dagen.
Promenad, solning, hemköp, leta påskägg, Rädda Willy 3, Minigolf (jag vann!!), eurostop, glass, femkamp som bestod utav bla bordshockey, yatzy och chicago, grillning, Robinsson, Jag vet vad du gjorde förra lördagen, lite allmänt tv-tittande till klockan elva, nattinatti.

Min dag i bilder:


Happy easter

Idag ska jag göra något som jag aldrig gjort på påsk förut, jag ska spela minigolf.
 Om en kvart ska jag möta upp Jeanette så ska vi ta en promenad, följt av en solning.
När jag kommer hem tror jag att jag ska läsa lite i det kompendium som jag missade när jag var i Härnösand.
Runt ett-snåret ska vi ta med oss Anders och sticka till Japan och spela minigolf! Får jag min vilja igenom blir det lite airhockey också :D

Kvällen är inte riktigt planerad. Jag skulle vilja grilla och sedan väljer jag mellan fest hos Emma eller mys hemma :)











Gran torino, är den så bra som alla säger?

Ikväll blir det bio. Lite taskig fantasi kanske att gå på bio enda kvällen man är ledig från stället men film är ju trotts allt ett stort intresse.
Salongen var halvfull nyss när jag kollade så förhoppningsvis finns det bra platser kvar när vi kommer dit.


Kom hem från svärföräldrarna för en stund sedan.. blev bjudna på middag idag :) Nice.
Det är skönt att slippa laga middag (tycker nog Björn).. jag kan inte minnas när jag senast lagade mat, jag har en underbar Björn som tar hand om matlagningen. :)

Våren är inte allas vän

Våren är väldigt populär. Man vårstädar, fräshar till sig själv med en hårklippning och färgning, städar och gör ren bilen, plockar in de första blommorna, klär sig lättare osv.
 Jag tycker inte alls om våren. Först blir det slaskigt, sen regnar det en hel del och inte nog med det kommer pollen. Igår när jag var på jobbet så var det lite kyligt så vi drog på värmen... första gången tänkte jag inte så mycket på det men andra gången vi slog på värmen blev jag väldigt snuvig och tanken slog mig då att fläkten tog med sig pollen in.. så det var bara att slå av den igen och istället frysa - väldigt irriterande.


Men efter regn kommer solsken och det innebär sommar. Och det är inte fy skam.

Från allt till nästan inget

Skola idag följt av lunch på Raska kocken. Kvällen är helt fri. Första dagen sen jag kom hem från norrland som jag är ledig från jobbet.
Jobbar både fredag och söndag men det gör inte så mycket, får ju dubbelt upp.
Och det ska jag inte klaga på, behöver alla pengar i världen nu. Fr.o.m maj tar Tittie över och då har jag bara fyra dagar i månaden kvar att leva på.
Ekonomiskt är det en stor nackdel men fritidsmässigt är det väldigt positivt.
Då kanske jag hinner plugga heltid, träna regelbundet och umgås med vänner och Björn.



Reaktionerna

Som jag lovade innan så skulle jag skriva och berätta om reaktionerna jag fick när jag överraskade alla.
Jag började med att köra upp till pappas jobb, klev in i butiken och gick fram emot kassan. Där stod pappa. Han tittade på mig. Han spärrade upp ögonen. Han blundade och tittade igen. Han började gå emot mig och var helt mållös. Klämde fram "men vad gör du här?". Helt underbart :)
Nästa "offer" var Elin. Jag skickade ett sms till henne och frågade om hon var hemma och kunde hjälpa mig med en sak. Hon ringde upp och sa ja nån minut senare. "Bra, jag ska bara leta upp några papper, kan jag ringa om tio min?" svarade jag henne.
5 min senare stod jag och ringde på på hennes dörr. Elins reaktion när hon öppnade dörren var liknande pappas. Mållös och som hon sa "det är något som är fel med den här bilden, du ska inte vara här".
10 min senare hade hon lurat med mig på spinning...
Strax efter lunchtid åkte jag och Elin ut till Yohanna. Vi ringde på dörren men ingen kom och öppnade. Vi gick in och letade efter Yohanna och Linda men kunde inte hitta dem. När vi gick ner till ent´revåningen igen hör vi hur dom kommer smygandes upp ur källaren. Elin kliver fram och hälsar på dem och sedan tog jag ett steg fram så de kunde se mig. Ojojoj! De hoppade och de skrek! Yohanna flög på mig och kramades så länge att Linda tillslut boxade på oss så att hon också skulle få komma fram.
 Malins tur. Ringde henne påväg in till stan igen och kollade så att hon var hemma. Hennes rektion när jag öppnade dörren var ungefär "nej det är inte sant!!!".
Efter ett väldigt kort besök hos Malin körde jag hem till Linn. Hon visste att jag bodde hos henne men inte att jag skulle komma och överraska henne. Hon blev jätteglad och sa att hon saknat mig jättemycket :) Söt hon är.
 Syrran misstänkte att det var jag som kommit på besök när hon såg ett par skor och en jacka i hallen men hon blev ändock överraskad när hon såg att det var jag.

Andra dagen, 1 april. Ringde jag både Rekvik och Lotta för att höra om dom ville vara med och spela bowling på kvällen. Det krävdes en hel del övertygelse eftersom att de båda trodde jag skämta april med dem. Framförallt Lotta var väldigt svårövertalad.

Det var skit kul att överraska och se alla minerna :) Det tråkiga är att man inte kan planera jobb och aktiviteter på samma sätt. Men det lyckades vi bra med ändå!

Härnösand

Hej alla glada!
Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att vi ska fika.
 Det är nämligen såhär att i måndags när jag sa att jag hade lite att göra, satte jag mig på tåget hem till Härnösand.
Imorgon är det dags att åka hem igen :/

Veckan i korta drag:
I tisdags (första dagen) åkte jag runt och överraskade alla. Elin drog med mig på spinning och sedan åkte vi till Linda och Yohanna.
Senare hämtade mamma mig och vi åkte hem och lagade mat. På kvällen blev det bio och sen kladdkaka hos Elin.
Igår klippte jag mig och färgade håret, därefter hämtade pappa mig för lunch och sen blev det stan med Elin.
Köpte ett par solbrillor, skor, klänning och en tröja.
Kvällen bjöd på bowling med Linda, Lotta, Yohanna, Malin och Rekan. Jag kom trea...
Idag ska jag åka till birsta med syrran och mamma. Ikväll ska jag umgås med hela familjen och avsluta med tjejerna.
Imorgon åker jag hem 13.10.

Jag tänkte berätta lite senare om allas reaktioner. Det var skit skoj!

RSS 2.0