Skolkonsert

image246Kvällen har jag spenderat på teatern, har tittat på åk 8 & 9s musikuppvisning.
En del av dem är riktigt duktiga!
Dock kändes programmet väldigt långt, 2½timme höll dom på..

Jag tycker det är hemskt när folk uppmuntrar en person till att sjunga inför massa människor när de inte kan sjunga! Varför utsätta personen att kanske bli utskrattad eller bara grejen att folk tycker att man är dålig?
Det är ju som när man tittar på Idol och liknande musikprogram där släkt och vänner skickar dit en anhörig och sen låter personen förskräckligt.
Hellre att nära och kära säger till en att man inte låter så bra som man själv kanske tror än att hela Sverige ska säga det till en.



Inte första gången

Syrran är ju bra rolig..
Hon ringer och säger att hon och Robin (pojkvännen) är påväg hit för ett kort besök. Jag utbrister "Shit, då måste jag klä på mig".. Jag vet att klockan är över två men jag har legat och kollat på film hela morgonen..
I alla fall. Jag rusar upp och röjjer undan frukosten, bäddar sängen och klär på mig. När allt var klart ringer det igen, syrran. "Hej, du behöver inte klä på dig.. vi kommer inte."

Tack ska du ha kära syster :P Om du ändrar dig igen så är jag påklädd nu...

image245

Nagelproblem

Jag har den där äckliga vanan att bita på naglarna, usch.. Jag vill inte göra det men rätt som det är så ertappar jag mig själv med fingret i munnen..
Jag har testat "Stop och väx", nagellack och att fila naglarna så fort det blir ett jack så jag inte försöker "rätta till" det själv med tänderna.
Inget fungerar! Inte i längden..
Sen är mina nagelband väldigt torra, vilket säkert beror på att jag har fingrarna i munnen hela tiden... vad ska man använda för att få dem att må bra igen?

Har ni bra tips på vad man kan göra för att bryta denna äckliga vana?
Tacksam för all hjälp jag kan få!

Nervös

Jag avskyr varje tågbyte jag måste göra när jag åker till och från Halmstad. Jag är så nojjig att jag ska missa tåget eller sätta mig på fel.
Jag har aldrig vågat sätta mig ner på terminalen i sthlm trotts att jag haft massor med tid till förfogande.. (förutom förra gången då jag hade sällskap av Emil, men då var jag ju inte ensam..)

Vid det här laget börjar jag känna mig rätt säker.. jag kan tågtiderna utantill och vet ungefär vart spåren ligger. Men, denna gången jag ska åka, på lördag natt, så ska jag åka nattåg och det har jag adrig tidigare gjort. Gissa om jag är nervös? Jag har verkligen ångest..
Sen på hemvägen måste jag åka till Lund först, och det betyder att jag måste leta mig fram på en ny okänd tågstation, creepy.

Sen ska det tydligen bli riktigt oväder på lördag också, vilket gör saken ännu värre.

image242

Ingen Italien resa för mig

Så, nu har jag sagt ifrån mig uppdraget som konfirmandledare i år. Det innebär att det inte blir någon Italien resa för mig. Men det känns bra. Jag hinner inte med alla konf. träffar pga jobbet och sen är det faktiskt inte lika kul i år som det har varit tidigare år.. Jag var nog inte tillräckligt motiverad när jag tog på mig det.
 
 Detta innebär också att jag får vara hemma på midsommar och kan fira med mina underbara vänner :D Och möjligheten att åka och kolla på Avril Lavigne den 27/6 ser ljus ut igen!

Jag mår bra idag

Boktips

När jag ändå håller på att tipsa om diverse saker hit och dit vill jag också passa på att tipsa er om en otroligt bra bok; "Vingklippt ängel" av Berny Pålsson

Beskrivning
Som barn var Berny alltid rädd. Rädd att pappa skulle ha druckit, för att bli besatt av djävulen, för att vara ensam, för image241att vara bland folk, rädd för spindlar, mat, telefoner.

Berny hittar tidigt till föräldrarnas bar- och medicinskåp. Snabbt lär hon sig att missbruka och att missbrukas; droger, mediciner, alkohol, sex. Tvångsmässigt dras hon till den slutgiltiga lösningen: rakbladen och lindringen genom dem.

Berny Pålssons berättelse lämnar ingen oberörd. I en självbiografi som inte liknar någon annan får vi följa en ung flickas liv på olika behandlingshem och sjukhus. Ändå är hennes väg till tillfrisknande full av energi, kärlek och livskraft.

Filmtips

image240
Filminfo:

En ung skolgrabb får i uppgift, av sin lärare, att se vad han kan göra för att förbättra världen. Hans fyndiga lösning på problemet sprider sig snabbt och får formen av en folkrörelse.

Fin film med bra budskap! Rekommenderas


Musiktips 2

Jason Mraz - I'm yours
Staind - Outside
Stone sour - Bother
Plain White T's - Hey There Delilah
Hoobastank - The Reason
Flipsyde - Happy Birthday
Cute is what we aim for - The Curse Of Curves
Taylor Swift - Teardrops on My Guitar
Hinder - Go Home, Get Stoned
Colbie Caillat - Bubbly
Encore - L'amour toujours
Linkin Park - Easier to Run

Musiktips 1

Sämsta serien?

image239Alla har säkert nån gång tittat på våra bästa år, ett eller flera avsnitt. Att börja titta är en fälla, en fälla som är svår att komma ur vill jag lova.
Sen i sommras har jag föjlt det dag ut och dag in, med vissaa undantag.. Varför? Det är ju inte ens bra? Man kan hoppa över att titta i en vecka och det har ändå inte hänt något viktigt...

Om jag missat ett avsnittet en dag är jag tom så patetisk att jag ställer klockan morgon efter för att se reprisen.

Är jag ensam?

Telefonkö

Jag avskyr att hamna i telefonkö.. det slår aldrig fel.
Imorse skulle jag ringa till vårdcentralen för att beställa nya recept på mina astma och allergimediciner. Fick först vänta i sex minuter innan jag kom fram till tanten, visst det var inte så jätte lång väntan.. Väl framme hos tanten talar jag om mitt äreende och uppger mitt personnummer. Jag hör hur tanten sakta knappar in nummret i sin dator och sedan blir hon tyst..30sekunder går, en minut, en och en halv minut går utan att hon säger något.. Plötsligt hör jag henne säga "jävla datorer, usch..."
Det gick inte så bra för henne :P Och tydligen så håller dom på att vänja sig vid ett nytt program också så hon var tvungen att kolla igenom både det nya och gamla programmet för att hitta min journal.
Samtalet varade sammanlagt 12minuter.. drygt.
Men snart får jag nya recept iaf så jag kan andas igen :)

Björn <3

image238Min Björn tillhör dom bästa. Han får mig alltid på bra humör och finns vid min sida.
Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna en så underbar kille som han..
 Han får mig att tänka på framtiden med ett leende på läpparna och lär mig att uppskatta varje dag.
Han har det där lilla extra. Ni vet den där glimten i ögat som det inte går att säga nej till.

Jag älskar honom

25/5-07

Imorgon..

Mina planer för morgondagen:
  • Träna
  • Köpa hårfärg (det är tyvärr dags igen att göra något åt den fula utväxten)
  • Fixa middag
  • Städa resecity
  • Jobba på bion 17.30-21
  • KU (kyrkans unga)

Linkin Park

Än en gång kommer Linkin Park till Sverige, tyvärr kommer jag inte kunna se dom denna gången heller.. :( Det är nog inte meningen att jag ska se dom.. börjar bli lite bitter. Först missar jag Linkin, sen Avril och nu Linkin igen.
 Denna gången ska dom spela på hultsfredfestivalen och under den veckan är jag i Turkiet och gottar mig.

image237

One tree hill

Då var det onsdag igen och det innebär ett nytt avsnitt av One tree hill :D Veckans höjdpunkt.

 Idag ska jag röjja undan ordentligt och packa resväskan så jag ser vad som behövs tvättas (det mesta är redan färdigt).
TIll kvällen väntar jobb x2, både bion och resecity. Förhoppningsvis får jag smita från bion och städa rc mellan filmerna..
 Ja som ni ser så har jag det jag gör idag.. Men först, innan allt kan börja måste jag få upp Linda ur sängen, see you

Smått och gott

Nu har jag fyllt på med bilder i tidigare inlägg, hittade dock ingen bild på jackan...
Jag kikade runt på lindex hemsida och såg att jeansen jag köpte fanns i svart också så nu är jag lite sugen på dom med :P

Jobbade tillsammans med Johan och Tony idag, alltid lika kul :) Hade Linda med mig också..
Tony hade köpt med sig semlor och jag älskar semlor :)

Nu blir det film och mys med Linda sen så får vi se om det blir nån dans inatt :) Vi "råkade" vara uppe enda till fyra imorse för vi dansade bugg i mitt vardagsrum halva natten. Sooft

Shopping (igen)

Idag var det Sundsvall som stod på tapeten med Linda och Elin.

Blev en hel del shopping, kom hem med:
- Ett par vita jeans (Lindex)
- Svarta pumps (Skopunkten)
- Grön jacka (H&M)
- Aprikos skjorta/blus (H&M)


Tune of the day


Marie Digby - Say it again
Hon är en ängel, så sjukt underbar.
Det finns fler låtar med henne på youtube, rekommenderas!

Kom med tips!

Jag och Björn har tänkt klä om hans soffa.. men problemet är, vart hittar man lämpliga tyger?  Vi, eller jag, vill ha ett grått tyg, ganska grovt.

Danskurs

Ikväll har jag varit på en nybörjarkurs i salsa.
Det var inte meningen att jag skulle vara med, utan jag hade bara tänkt att titta på när min kära vän Linda snurra runt. Men rätt som det var så stod jag där på golvet och rörde på höfterna :P
Det var faktiskt riktigt skoj!
Kommer säkert att ha ont på skumma ställen imorgon...


Kläder, kläder, kläder

Idag har jag varit duktig och tränat :)
 Efter att rört på fläsket så gick jag och Elin in till stan och hämtade paketet som kommit från La reodute. Blev lite besviken linnet med gitarrmotivet, det var inge bra alls.. Skorna var förstora men tunikan och t-shirten var bra :)
Så jag behåller:
image233

Efter att varit hem en sväng och provat kläderna så åkte jag och Elin ner på stan igen och träffade Linda, Malin, Frida och Lotta.
Vi gick in på H&M och självklart kom jag ut med en påse därifrån... ett brunt linne blev det. Det behövde jag faktiskt :P

Imorgon ska jag, Elin och Linda åka till sundsvall och kika lite :)

Plans for tonight

Nu blir det "I en annan del av köping", jag har aldrig tidigare följt den serien men efter min vistelse hos Björn senast så blev jag lite lockad att fortsätta titta på den.
Dom är faktiskt lite söta och roliga, tidigare har jag mest bara tyckt att dom är obehagliga.. jag har lite skräck/svårt för utvecklingsstörda människor, jag känner mig inte bekväm när jag kommer i kontakt med dem, hemskt(?) men sant..

Pizza

Idag blev det en tur i bilen, var ett tag sedan nu.
Går bättre och bättre, pappa sa att nu får han börja klaga på små detaljerna eftersom att jag fått till körningen :P "Jag måste ju ha något att klaga på"

 Sitter just nu ute på "landet" och hjälper syrrans pojkvän att svara på lite frågor.. rätt kul när man kan svaren.
 Det blev pizza till middag, fan tredje gången denna veckan :/
image232
På tal om pizza, jag och Björn testade denna pizzan i somras, fyfan, det var ingen höjdare. Glass och chokladsås blandat med tomatsås och ost, låter det gott kanske?








Deprimerande

Först och främst kunde jag inte somna inatt, sen börjar det snöa (!!). Nu när jag vakna är det slask ute också får jag ett sms om att jag måste hoppa in och jobba på resecity idag. Helvete..
Undra vad mer som kommer att gå fel idag...
 Jo, jag håller på att få munsår igen, på samma ställe som sist.. jag hatar den här årstiden.
Jag är på mindre bra humör

Skojakt

image231
Jag vill ha ett par blåa pumps att ha till jeans i sommar men jag kan inte hitta några (som faller mig i smaken). Hjälp mig, vad finns det för "sko-hemsidor" ?





Mat i tankarna

Har varit rätt lugntjobbet idag, de flesta som går ser Jumper.. tro om det är något att se?
Slutar om ca en timme.. funderar på att gå hem då och byta om och sedan gå ner och städa till tio.. eller så stannar jag hemma också städar jag imorgonbitti istället.
Får se vad jag orkar med..
Ska iaf till mapa imorgon och hälsa på, äta god mat (förhoppningsvis) och bara umgås lite.
image228
Idag blev det färdigmat från Findus, deras kyckling och curry är så grymt god :)
Rekommenderas






Onödigt vetande

Jag har ett hårstrå som ligger och kittlar på min näsa och det vill inte försvinna!
Jag blir galen, gaaaah!
Jag hatar när det händer...

Tune of the day



David Shutrick - Container
Learn to like it

Vackert vårväder

Se så vackert :) Synd bara att det blåser en hel del idag..
Enligt smhi ska vi ha 4+ grader och enligt min termometer har vi 15,9+ grader :P Visst, den står just nu så att solen lyser direkt på den.. men den stämmer aldrig!

image227

En djungel av kläder

Börjar redan tänka på vad jag ska ha med mig när jag åker nästa helg..
Vilka plagg måste jag tvätta? Ska jag verkligen ha med mig denna? Denna ska jag utan tvekan ha med mig..
Det är faktiskt lite jobbigt :P
Jag vill ju inte ha med mig samma kläder som sist... tur att jag får lite nytt på måndag när jag hämtar paketet från La redoute.
 Dagens outfit ska med iaf :) Min gröna tunika som jag köpte på gina tricot och ett par svarta leggins, tummen upp!


Det känns hemskt att säga men det är långt ifrån alla mina kläder man ser på dessa bilder.. fotöljen min är full och likaså tvättkorgen.

Helg och kommande vecka

Lördag - Jobba på bion 14-15.15, rast, jobba igen 17.30-21. (Städa natt?)
Söndag - Ska ev hälsa på mapa, övningsköra

V9
Måndag -
Träna, umgås med Collin, städa resecity, umgås med Linda
Tisdag - Sundsvall med tjejerna, jobba på bion 17.30-21, städa resecity
Onsdag - Jobba på bion 17.30-21, städa resecity
Torsdag - Jobba på bion 17.30-21, städa resecity
Fredag - Städa resecity, (Städa natt på bion?)
Lördag - Åker till Halmstad på kvällen
Söndag - Kommer fram... Hockey (bortamatch)

Trevlig kväll

image223Nu har lilla Ullis varit duktig. Hon har jobbat hela kvällen, både i kassan och städet..
Hon hann med att träffa en gammal klasskamrat från gymnasiet också mellan jobben. Riktigt trevligt, var väldigt länge sedan dom sågs och bara satt och pratade.




(Elin jag tycker synd om dig..vilket strul det blev med tåget.. Hade det varit jag hade jag fått panik :P
Hoppas det går bättre på hemresan.. !)

Kreativt..

Haha, jag var in på ungdomsmottagningen idag för att boka tid.. såg denna skylten utanför, tyckte den var lite kul och ful :P



Vilka fruktansvärda tider

Fyfan vilka jävla tågtider jag har bokat :P
Resan ner är inte så farlig men hemresan.. då ska jag först åka ner till Lund.. sen när jag kommer till Sthlm ska jag vänta där i 2½timme innan nästa tåg avgår.
Drygt...
Men när jag kommer hem blir det födelsedagskalas för Elin på kvällen :)

Tune of the day



Elliott Yamin - You are the one

It feels empty and alone

And now when I come home I miss your face so. Smiling down on me, I close my eyes to see..
And I know, you're a part of me

Att åka ifrån dig är bland det jobbigast jag måste göra...distance sucks

image220

Flitiga fredag

Idag blir det fika på stan med Alex, var länge sedan vi hittade på något.
Jag måste också gå in på resecity och lösa ut mina tågbiljetter, 1251:- ack.. Tur som är så har jag ett presentkortimage219 900:- där som jag fick av tjejerna när jag fyllde år, plus att mamma sa igår att hon skulle betala mellanskillnaden :D
Så helt plötsligt kostar inte resan mig nånting, bortsett från att jag blir ett presentkort fattigare, men det var ju de det var till för :)
Tack!

Ikväll blir det jobb bion, både kassa och städ. Har verkligen saknat jobbet medan jag varit borta!

Reklam

Nu ska jag sätta mig och gå igenom min hög med reklam som jag fått undertiden jag varit bortrest. Det var ju en del...

image218

Minimini

Påpekade innan efter att jag och Björn varit ute och gått att vi gick förbi världens minsta tågstation, här är den... Ser det inte ut som en busshållsplats? Haha..mesigt

image216

Hemma

Då var man hemma igen.. känns inte lika tungt denna gången men det har ju sina förklaringar.. jag ska ju åka ner nästa lördag igen :D
 Resan var rätt okej, gick ganska snabbt eftersom att jag sov ungefär halva vägen.. Dock var det lite jobbigt att behöva sitta och trängas med någon hela vägen hem.

Väl hemma i Härnösand kom pappa och hämtade mig också åkte vi och käkade pizzaSorento :) Väldigt mysigt måste jag säga. Fick ett fint armband av honom också, en sen alla hjärtans dag present eftersom att jag inte var hemma då. Tack pappa!
 
När pappa släppt av mig hemma dröjde det inte länge innan Elin Collin och Elin Rekvik kom och rövade bort mig. Jag hade ingen aning om vart dom tänkte föra mig och dom hade ingen avsikt att berätta det för mig heller. Resan slutade iaf ute i huggning hos Linda :)
Tack mina älskade vänner

Halmstad Hockey

image215Det var riktigt skoj att åka på bortamatch igår.
Kände mig tung i huvudet i början pga allt jävla surr.. men det blev till en vana :P
Matchen i sig var kul, iaf slutet. Då var det många glada miner och massa glädjeskutt.
Fler bortamacther får det bli :)

Dagen innan hemresa

Idag är det som alltid när man ska åka hem, jobbigt.
Vi ska strax gå på bort på maxi och handla lite mat att ha på tåget sen ikväll ska vi åka och kolla på hockey.

image217

Klev upp före nio imorse, vi skulle boka biljetter till Ottawa - Pittsburgh den 4oktober i globen, biljetterna var rätt dyra men men, Björn har varit och hämtat dom så nu är han nöjd :P

Revansch?

Ikväll klockan åtta blir det bowling igen!
Får se om det blir tjejerna mot killarna eller jag och Björn mot Emma och Bengt eller kanske alla mot alla?
Kul ska det bli iaf!

(Hoppas jag vinner över Björn, oavsett vilken lagindelgning vi kommer att ha)

Uppdatering
Vi körde alla mot alla och jag vann :D
Jag kissade på Björn, hade ungefär 40poäng mer än honom.

Shopping med Lina & Lisa

Idag har jag gått på stan med Lina och Lisa :)
Hittade en vit tröja med tryck på gina tricot och en grön topp vero moda, super cute.
Är riktigt nöjd med mina köp.
 Vi lunchade på en kinarestaurang, gott gott gott. Kändes lite som att dom ville bli av med oss när vi bara satt där och softade efter maten(?).

Efter stan blev det solning och dusch.
Nu har jag packat väskan och ätit middag, korvstroganoff a la Emma ;P

Resa

Wihoo!
1-7 (8) mars är jag i Halmstad igen :D
Blev en sista minuten bokning, dyrt blev det men det kostar att ligga på topp!
Det är nämligen så att jag planerar att ev börja plugga här till hösten och den 7mars har dom öppet hus på högskolan och då vill jag vara där.

Spelkväll

image213Ikväll har vi inte gjort mycket annat än å spelat kort :)
Rätt mysigt, men jag åker på stryk hela tiden..
Ska strax återgå och då jävlar ska han få, det är min tur att vinna nu!

Ifall det var någon som undrade vad förra inlägget handlade om så var det så att jag lämnat min inloggning öppen och då kom Björns klåfingrar fram :D





Blogga

Jag kan blogga

Vilken kick!

image212Nu behöver jag inte gå nervös längre, nu har jag gjort de! Äntligen!
Fan va skoj det var :)
Jag tyckte verkligen att det var skit roligt! Körde med några skit härliga grabbar, dom var lite stöddiga till en början men det la sig ganska snabbt :P
 Inte nog med att man sladdade runt och hade sig, man fick sitta själv i bilen. Det kändes skit bra, ingen hysteri när det blev nå fel utan man rättade till det och körde vidare :)
Nu är jag grymt motiverad! Körkortet, komsi komsi! 

Dagen innan

Imorgon gör jag halkbanan, 07.50 ska jag vara där.. fyfan vad nervös jag är!
Har varit ett nervvrak hela dagen..
Har fått lugnade ord från massa olika håll, och jag tror det kommer att gå bra, men jag är ändå nervös.. Men det får man vara?
Jaja, nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon och så att jag är tipp topp!
 Godnatt :)
Björn <3

Klockrent från Lina

" Men Jocke kan ju inte knarka, han har ju barn :O "

Hockey

Var och kikade på Halmstad hockey innan, tråkig match och skit kallt i hallen :P
Men dom vann iaf..
På onsdag åker vi till Göteborg på bortamatch :)

Sega söndag

Usch va trött jag är.. kom hem strax före två inatt och somnade väl inte förrän halv fyra-fyra.
Jag hade riktigt kul hemma hos Anders och Lina, hemskt trevligt :)
Tack för en trevlig kväll!

Idag blir det hockey och massa slappande.. just nu är det Summerland på tvn, älskar den serien, så jag ska krypa ner i soffan igen och lata mig :)

image211


Träning

Nu har jag varit duktig igen :)
Emma frågade om jag inte ville följa med henne och träna och visst ville jag de. Så ett träningspass och en kärringgrill senare sitter jag här. Skönt!

Nu väntar middag och kalas. Kan inte klockan gå lite fortare?

Vacker

image210

Det snöar

Haha, det snöar i Halmstad!
Inte en syn man ser varje dag.. Björn som alltid brukar skryta om deras fina väder, moahaha! In your face!

Kalas

Ny dag, nya möjligheter.
Idag händer det inte så mycket, Stefan ska kanske komma och hälsa på en sväng men man vet aldrig med honom. Ikväll däremot efter middagen ska vi till Anders och Lina och kalasa :) Det ska bli skoj!
 Jag är lite sugen på att ta mig in till stan och köpa ett par leggins iaf... men jag vet inte om jag orkar(?). Hade varit kul att få använda den nya tunikan..how to do?

Hur spenderar ni eran lördag?

På besök hos Chrille och Lisa

Nu har jag äntligen fått se deras lägenhet, den var riktigt fin :)
Har tidigare bara sett planlösningarna för lägenheterna på vallås och gillat dom..
 Jag gillade Lisas gardiner i vardagsrummet, verry nice.

Tack för en trevlig kväll :)

Bowling at Rejmes

Nu, en halvtimme kvar till bowlingen.
Jag är taggad, kommer säkert inte att vinna men hoppas kan man ju!
Ska göra mitt bästa :) Håll tummarna för mig

Uppdatering
Jag vann inte, tyvärr.. rätt långt ifrån mina och vinnarens poäng..
Chrille vann med nästan 300poäng, karln fick fan 4strikar i rad..
Därefter kom Björn, Jag och Lisa.
Björn slog mig med ett poäng, surt som fan ;P

Det var skoj :)

Låt målet vara din drivkraft

Har inte samma motivation till att träna länge, visst det är kul och jätte skönt när man har gjort det, men att komma dit är så jobbigt. Jag kan i stort sätt övertalat mig själv att jag inte "behöver" gå men oftast slutar det med att jag gör det iaf, jag vet ju hur bra jag mår efteråt.
Så kände jag idag efter att jag kommit hem från stan.. jag hade ingen ork alls att ge mig ut igen men kände att det hade varit skönt att få träna idag. Så det slutade mig att jag tog en joggingtur bort till badhuset, tränade i ca 40minuter och sedan joggade jag hem igen.
Nu känns det skit bra, jag är så duktig!
Klappar mig på axeln

Fredags shopping

Hemma från stan och snäppet fattigare.. Hittade två ögonskuggormake up store, båda bruna men ena var lite matt och den andra var det glitter i.

Kom även ut med en kasse från >Gina Tricot<, en grön tunika.
Hittade inget att ha imorgon..hade kunnat ha tunikan om det inte var för att jag lämnade mina leggins hemma :/

Tune of the day



Encore - L'Amour Toujours


På promenad genom stan

Nu är jag påklädd och redo för en dag på stan. Inväntar bara att Emma ska komma hem från skolan så ska vi gå sen.
Jag ska försöka hitta något att ha på mig imorgon när vi ska till Anders och Lina, får se hur det går... Det blir väl som alltid, när man ska ha något hittar man det inte :/ (Tony, jag vet vad du tänker.. som att jag behöver mer kläder?)
Ska även in på Make up store och köpa lite smink för presentkortet som jag fick av min kära faster i julklapp :) Jag förtjänar en ny ögonskugga!

Ska ev träna en sväng senare idag, har inte riktigt bestämt mig än.. måste ju vara i topp form ikväll när vi ska möta Chrille och Lisa för lite bowling :D

Gordon Ramsays Kitchen Nightmares

Om ca 15minuter börjar det, han är helt sjukt brutal!
Kockren och grym, ett måste att se.

image207
21.55 på Kanal 5

En dag som denna :)

Jahapp, vad har hänt idag då till dagens ära tro?

Vi har varit på Tropikcenter, usch säger jag bara, var länge sedan jag var så rädd :P
Jag är alltså äckligt rädd för spindlar och där fanns det gott om dom :O Tog lite bilder när vi var där men jag har som sagt glömt sladden hemma så alla bilder kommer att laddas upp när jag kommer hem.
Under hela vistelsen där och ett tag efteråt inbillade jag mig att det kröp kryp på mig.. äckligt!
image206
 Jag köpte en ask geléhjärtan till oss också som vi suttit och smaskat på under kvällen. Annars har det inte hänt så mycket, vi har varit väldigt trötta hela dagen.
Fick en nallebjörn av älsk :) Han vann den till mig, cute.

 Imorgon ska jag gå på stan med Emma, Björns syster, sedan när Björn slutat skolan har vi att planerat att gå och bowla. Det ska tydligen vara hans tur att vinna men det hoppas jag inte att han gör :D Jag har hittills vunnit 2 av 2 gånger, första gången med 100poäng och andra gången med 1poäng :)
Önska mig lycka till!

Alla <3 dag

image205

Städdax

God morgon! Klev upp för tio minuter sedan, nu ska jag äta frukost och sedan ska jag städa! :)

Lång prommis

Ullis: - Vad ska vi göra?
Björn: - Jag vet inte...vi kan...

(20minuter senare)
Båda: - Vi kan.....vi kan..??

Det blev just inget vettigt gjort, vi tog en lååång rak promenad.
 
 Gick förbi världens minsta tågstation (bilder kommer när jag kommer hem, har glömt kablen :/)

Det ordnar sig..

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya..

Möte & träning

Klev upp åtta imorse och gjorde mig iordning för att gå och träffa Pia på Halmstads högskola. Mötet redde ut många frågetecken men jag vet inte om jag är så jätte förtjust i alla svaren... nu måste jag ta mig en riktig funderare på hur jag vill ha det.
 När mötet var klart gick jag och tränade på nautilus, tänk att jag hittade dit alldeles själv(!). Det såg väldigt annorlunda ut jämfört med hemma och maskinerna var lite äldre men det var skönt att få springa av sig lite.

Om ungefär en timme kommer älsk hem och då ska vi luncha.
Vad resten av dagen har att bjuda på vet jag inte än :)
Ha en bra dag!

Möte som påverkar framtiden

image204Imorgon kl nio ska jag på möte på Halmstads högskola, ska träffa en studievägledare som förhoppningsvis har bra nyheter.
Det är ett ganska avgörande möte så jag hoppas på det bästa.
 Efter det blir det träning och sen ska jag hem och pussa på älsk.







Framme

Tågresan gick bra, var lite försenade in till göteborg men det gjorde inte mig något.. jag hade 80minuters väntetid där så det drabbade inte mig.
Hade sällskap till sthlm av Emil, Rekviks pojkvän, det var riktigt trevligt att ha någon att prata med. Karl har dessutom bra musiksmak så det bjöds på många gobitar :)
Resten utav resan fick jag spendera själv, då blev det Su-duko och musik.
image203
Var framme i Halmstad 23.55.
Efter att ha åkt tåg i 11timmar var jag trött så det blev sängen direkt.

På resande fot

From Härnösand, to stockholm, to göteborg, to your frontdoor. It wont be long untill I be home in your arms where I belong.

Tune of the day


2 pac feat. Elton John - Ghetto Gospel
Refrängen är så mysig :)

2 timmar kvar

Då var allt klart :)
Har gått igenom packningen, gjort iordning en matsäck, vattnat blommorna, diskat och röjjt undan lite. Nu har jag inge mer att göra och det är 2timmar tills tåget går.
image202

Fick sms av Malin imorse, hon sa att hon inte kunde skjutsa mig som hon lovat, hon har fått nå fel på bilen :/ Då kände jag mig lite stressad ett tag men det ordnade sig, tur hon hörde av sig i tid. Det blir taxipappa istället :)

Snart

Snart är jag påväg,
snart sitter jag på tåget,
snart rullar vi in på stationen i Halmstad,
snart ligger jag i älsklingens famn.
Snart


Aj aj

Har en extrem huvudvärk.. är rädd att det är en början på migrän som jag så tacksamt brukar få.
Hatar det.. och oftast så kommer det i perioder och jag har inte tid med det nu!
 Nu är det sängen som gäller, ska försöka sova bort den här skiten :/

image201

Tack Elin för en trevlig kväll :)

"Det är inge roligt..."

Det blir bara bättre

Fick chansen att övningsköra idag också så jag tog den! Det blir bara bättre och bättre, och tur är väl de? tänk om det hade varit motsat effekt?..
 Jag får adrenalinkickar efter varje gång jag suttit bakom ratten :) är det normalt?

Nu har jag inga fler möjligheter att köra innan halkbanan tyvärr. Det är lite synd, hade varit skönt att slira runt lite nån dag innan.

1 dag kvar!

Imorgon åker jag, U N D E R B A R T!
Det ska tom bli skönt att sätta sig på tåget bara för att veta att jag är på väg :)
Har inte träffat älsk på fem veckor nu.. lääängtar!

 Nu väntar jobb och lite mys med Elin ikväll, ha en bra dag!

Tack för tjugan!

Har varit och jobbat nu, valde att städa ikväll istället för imorgonbitti, hade inget bättre för mig :) Dessutom ringde Tony och sa att det hade varit en hel del folk och dom hade handlat bra så det skulle ta ett tag att städa.
Hittade en tjuga under en stol i en utav de mindre salongerna :) Tack för dricksen!
image200
Ja... nu känner jag mig rätt färdig, det har varit en lång dag.
Ska koka lite pasta nu och starta en maskin tvätt.
Godnatt :)


Melodifestivalen

Sitter hemma hos mig igen med Linda, Malin och Frida och kollar på medlodifestivalen.. Melodifestivalen = schlagerimage199 FÖRR, nu är det ju allt annat än schlager...
Och en del låtar, hur har dom tänkt att översätta dom?

Vilka favoriter hade du?

Min favorit är Björn Gustavsson!


Tvspel :)

Nu har vi ätit middag och bakat sockerkaka, en till mig och en att ta med till Malin ikväll :)
 För stunden sitter jag och Linda och spelar Tecken på playstation, jag kickar hennes as.

image198

Tune of the day



Julie Berthelsen - Moment's bliss (2900 happiness)

I'm driving one of your cars

Nu har jag varit och övningskört med pappsen i ungefär en timme, sjukt skoj!
Gick jättebra idag trotts all halka :)
Nu är det bara en vecka kvar tills jag ska göra halkbanan, lite nervös är jag. Men det ska nog gå bra det med..

image197


En liten rolig historia:
Artronåriga Kalle sitter brevid pappa i bilen.
- Varför får inte jag köra pappa? Jag är tilräckligt gammal..
- Ja, svarar pappa, du är tillräckligt gammal, men inte bilen!

Phonecall

image196Ja då var det slask ute igen, "jippi" nu ser jag verkligen framemot att ta en lång promenad :/

Pratade i telefon med älsk till klockan fem imorse, så nu känner jag mig väldigt trött. Han hade varit på krogen och kom inte hem förrän vid tre tiden så inte undra på att klockan blev mycket innan läggdags.
Älskar mitt lilla fyllo :)





Lördag & söndag

Imorgon ska jag ta mig en lång härlig promenad och sedan på eftermiddagen ska jag ev övningsköra med pappa. Nice

På söndag ska jag städa bion på morgonen och sedan jobba hela dagen lång.
Efter allt jobb blir det hem och packa det sista och sen på
måndag kl 13 åker jag
!!

Nu: "3 (dagar) kvar", hihi

image195

Film

Brödet blev mums!

Ikväll har jag och Linda varit och hälsat på Elin och hennes karl som jag aldrig tidigare träffat, trevlig kille.
Efter lite prat gick vi ner till bion och såg "Michael Clayton", en riktig skit film, se den inte på bio vad ni än gör, slösa inte era pengar på den rullen, lova mig de.
När filmen (äntligen) var slut så städade jag och Linda och sedan vandrade vi hemåt.
 Nu sitter vi i soffan och funderar på att se en bra film..

Bakstund

Nu håller jag på att baka lite långpannebröd, mumsigt!
Skönt att slippa köpa matbröd på ett tag, också blir det lite nyttigare.image194

1kg Rågsikt
1½dl Vetemjöl
3dl Sirap
4tsk Bikarbonat
2tsk Bakpulver
1L Filmjölk

Blanda först filen och sirapen i en bunke och tillsätt sedan alla torra ingredienser (tora ingreienser*). Lägg bakplåtspapper i en långpanna och sedan är det bara att slå ner degen och sedan in i ugnen.
Först 45minuter i nedre delen av ugnen på 100grader, sedan 30minuter i mitten av ugnen på 175grader.

* = Igår när jag och Linda skulle baka kladdkaka (istället för semlor) så hittade vi en gammal kokbok som hon gjorde på lågstadiet. Verkligen skit gulligt och det blev bara sötare och sötare ju mer man läste, tjejen kunde verkligen inte stava! Haha, jag och mamma Marie mobbade ut henne som fan, men det slutade med att jag fick iskallt vatten över mig.
Hon hade skrivit saker som "Mjöll", "kako", "tora ingreienser", skit gulligt var det :)

Gåta

Fyra fångar ska avrättas. Fången som gissar rätt på vilken färg den har på sin mössa blir frikänd.
Alla vet de om att det finns två svarta och två vita mössor.
Tre utav fångarna ställs upp på rad, alla står riktade åt samma håll. Fjärde fången sitter i sin cell och kan inte se de andra fångarna.
Ingen av dem får vända blicken eller röra på sig, på avrättas dom direkt.

Den som först skriker vilken färg den har på mössan överlever. Vilken fånge klarar sig?

image193


För er som försökte lösa gåtan, lyckades ni eller inte tro?
Svaret kommer här:
Fånge nr 2 överlever. Varför?
Fånge nr 3 ser både 1an och 2ans mössor och ser att de har olika färg på dem, därför kan han inte avgöra vilken färg det är på hans mössa.
Eftersom att fånge nr 3 inte säger något så vet fånge nr 2 att han inte har samma färg på mössan som fånge nr 1.
Nr 2 ser att fånge nr 1 har en svart mössa och vet då att sin mössa är vit.

Kalorieregler

1. Om Du äter något, som ingen ser, innehåller det inga kalorier.

2. Om Du dricker en lågkaloridryck och äter en chokladkaka,

 kommer  kalorierna i chokladen att kvittas mot lättdryckens.

3. Om Du äter tillsammans med andra, räknas bara de kalorier som Du får i Dig  utöver vad de andra får i sig.

4. Ju mer Du göder dem, som du har omkring dig till vardags,

desto smalare verkar Du själv.

5. Mat (t.ex. popcorn, chips, jordnötter, läsk, smågodis) som intas när man ser på film, video eller lyssnar på musik, innehåller inga kalorier, eftersom den inte intas som mat eller föda, utan som en del av underhållningen. 

6. Kakbitar och småkakor innehåller inget fett ifall de bryts sönder och äts upp bit för bit, eftersom fettet förångas när kakan bryts sönder.

7. Allt som slickas från knivar, slickepottar eller skedar medan Du lagar mat innehåller inga kalorier, eftersom det är ett led i

matlagningsprocessen.

Läs fler roliga historier >här<


Piercing

Jag vill fortfarande ta hål i läppen!
Fan att jag skulle göra den där överenskommelsen med mamma :/
 Kanske inte riktigt min stil? Kanske inte det mest ultimata om man ska jobba med barn? Men det är snyggt, jag vill ha!

Skönhetssömn

Inatt har jag sovit riktigt gott. Beror nog på att jag klev upp tidigt igår och gjorde något vettigt under dagen.
Och i och med att jag var trött tidigt igårkväll och somnade direkt så vakna jag tidigt imorse och kände mig helt utvilad :) Underbart

Har precis kollat på våra bästa år och försöker att få upp Linda ur sängen men hon är omöjlig på mornarna.
Idag ska vi blåsa in till stan (hem till mig) och baka matbröd är det tänkt. Efter bak ska vi hälsa på Elin och Emil och sedan får vi se vart vi hamnar.

En vecka kvar; alla hjärtans dag

En del anser att det inte är något speciellt och en del blir som galna, helt besatta av att hitta det där perfekta att ge bort till sin respektive.
Själv är jag lite mitt emellan. Jag tycker att dagen i sig är ganska överskattad och överdriven, men visst ger det än chansen att kanske krydda lite extra en dag då man har någon att dela den med :) Det blir vad man gör det till.
Att köpa saker och ge bort gör jag vilken dag som helst på året om jag känner för de, till det behövs det inga specilla dagar. Samma sak vad det gäller att ösa kärlek över min älskade.

I år har jag lyft "bördan" ifrån mina axlar och låtit Björn smida nån plan på vad vi ska hitta på på alla hjärtans dag. Ska bli kul att se vad han hittat på :) Behöver inte vara något speciellt, bara det där lilla extra :)

image191

Min vardagsplåga

Jag har hört denna låten lite här och där men har inte kunnat sätta fingret på vem det var som sjöng eller vad låten hette..
När den spelades på radion tidigare idag (en utav alla gånger) så kom jag på att jag har TrackID på mobilen, jippi!
Så nu har jag kunnat spåra låten och här är den, jag gillar den, lite små mysig :)


Colbie Caillat - Bubbly

Tråk väder

Nu är jag less på den här "vintern"... nu vill jag inge mer.
Orkar inte att ena dagen plumsa i snö och andra trippa på tå i massa slask, väldigt tröttsamt.
Hur ska jag klara av att bo nere i Halmstad?

Bränna

Ville bara dela med mig av denna otroligt sköna bild!

image190

Done

Ack va jobbigt det var att kliva upp imorse.. men det gick
Halv nio kom Malin.
Vi har varit jätte duktiga idag! Skurat och dammat av, dammsugat och kört massa skräp och kartonger. Ringt massa samtal och handlat lite nödvändigheter.
Ja, så nu skulle man kunna säga att man känner sig rätt nöjd. "Stackars" Malin kommer att fortsätta själv ikväll med att köra dit sängen och soffan. Blir hennes första natt där, pirrigt!
 Själv ska jag få besök av mamma om några timmar, det var jätte länge sedan hon var här så nu var det på tiden! Efteråt ska jag ut till Linda i huggning och ev baka semlor, dom är mycke godare dom man gör själv.

Nu ska jag kolla på OTH, kunde inte göra det igår..


Städa är kul

Imorgon ska jag upp med tuppen och hjälpa min kära vän Malin i hennes lägenhet. Hon har varit så duktig och rivit bort fyra lager tapeter, spacklat och slipat nästan helt själv. Igår och idag har hon tillsammans med Fredrik och morfar tapetserat så nu är det värsta över.
Därför ska vi dit och städa där imorgon! Få bort allt damm som bildats under renoveringen.. kanske ska vi börja köra dit lite grejer också, vet inte riktigt.
Jag ser framemot att få börja! Städa är kul!

"Fyra lager tapeter har jag fått bort, jag är inne på 70talet nu"

Bu eller bä

image189

Ja, nu var dom här och jag har provat dem.
Linnet var supergulligt och satt fint på, t-shirten däremot är jag inte lika säker på.. den blev liksom lite för lång på lilla mig.. för kort att använda som tunika/klänning men för lång för att ha som en vanlig t-shirt.. nja, blev inte riktigt som jag tänkt mig.

De har kommit

Nu har kläderna från ellos kommit, måste till Elin ikväll och prova dem :D
Spännande! Hoppas "allt" är bra.

Skor

Fan va lyckat!
Jag och Malin hade lite tid över efter att vi grejat i hennes lägenhet så vi tog en sväng på stan. Kollade Wedins skor, Inter sport och slutligen Team sportia. Provade två par skor, första paret var svarta men kostade nio hundra så dom fick ställas tillbaka på hyllan.. sen gav Malin mig ett par vita skor, visst kanske inte den mest praktiskt färgen på ett par skor, men snyggt. Provade dom och dom satt underbart på foten.
Dom fick det bli! Ska försöka hitta ett par svarta skor sedan också men nöjer mig med dessa så länge, har inte så mycket till val.. Så nu är jag en lycklig ägare till ett par vita adidas skor för reapriset 499:-
(Tror det är likadana som Collin har? Men det får hon ta!)
image188




Mina är vita fast med marinblått istället för grönt.





Sömnig

image187Det har varit en lång och händelserik dag.. nu orkar jag inte mer. Är trött och illamående så nu tänker jag lägga mig i sängen och kolla på brothers and sisters tills jag somnar.

Imorgon kan man titta på one tree hill igen!!
God natt och sov så gott :)





ps. Johan, tack för semlan!







Ikea = tomt i börsen

Hittade en hel del grejer på Ikea, både saker som jag redan innan tänkt och en hel del som inte alls var meningen att jag skulle köpa.

Fick med mig hem:
En sallads skål
6st mindre skålar
6st achetter
En "frukost på sängen" bricka med ben
En köttpincett
3st bunkar med lock (olika storlekar)
Ett badrumsset med bla tvålpump och tanborstmugg
=343:-

Hittade tyvärr inga skor, jag som veeerkligen behövde ett par.. Jag måste bli mindre kräsen.

Imorgon kommer kanske kläderna som
j
ag och Elin betsällde ifrån ellos :)

Chock

Undertiden som jag trippade omkring på Ikea idag var det någon som tog sig friheten att råna mammas blomsteraffär :O
Linda ringde till mig och berättade men just då begrep jag ingenting, blev bara chokad och lät nästan obrydd enligt henne.
Kort efter ringde Tony också, han hade sett mammas bil och polisbilar runt affärn och undrade hur det var med henne, men jag visste ju ingenting, jag hade ingen fakta alls.
 Jag fick tag på mamma en stund senare och hon berättade att hon mådde bra men att hon blivit hotad med pistol utav den unga gärningsmannen.
 Riktigt obehagligt! Kan inte riktigt förstå det, och en sak är säker det har inte mamma heller gjort!

Semlan i centrum

Om bara några minuter kommer Linn och plockar upp mig.
Känner mig hyffsat utvilad trotts att jag la mig rätt sent, det är ungdomen ;P
Blir som sagt shopping i birsta idag för den som missat det, jag måste verkligen hitta ett par skor.
image186

Ikväll ska jag till jobbet och umgås med mina kollegor och äta en semla :) jobbar inte idag men det var mitt påhitt med semlan så då måste jag ju gå dit!
Det är såå gott, hoppas mamma gör några iår? Hennes är gudomliga!!

Ha en trevlig dag!



Musiktips 1

Jason Mraz - Sleeping to dream
Racoon - Feel like flying
Jack Johnson - Better togheter
Corinne Bailey Rae - Like a star
Lighthouse Family - High
Lillasyster - Umbrella
Dixie Chicks - Not ready to make nice
Rihanna ft. Ne-Yo - Hate that I love you
Hinder - Lips of an angel
Carrie Underwood - Dont forget to remember me
Breaking Benjamins - Firefly
Alter Bridge - In loving memory

Mot birsta!

Imorgon ska jag åka till Birsta med Linn :) Då är det shopping som står på tapeten!
Ska spendera massa tid och pengar inne på IKEA, hoppas dom har kvar allt som jag redan kikat ut.
Ska också försöka hitta ett par skor, är verkligen i behov utav ett par nu när mina gått sönder... blev riktigt irriterad idag när det fastade stenar och isklumpar i hålet under skon medan jag promenerade.

Åker vid halv elva och lär bli borta i några timmar :D
Får se vad jag kommer hem med!

Wiiie

Halmstad, soon

Om en vecka åker jag :D
Chefen
min fråga idag varför jag inte åker ner tidigare eftersom att jag är ledig hela denna veckan, borsett från söndag, och jag vet faktiskt inte? Troligen så var jag så fokuserad på alla hjärtans dag när jag bokade biljetterna att jag inte tänkte på mitt schema. Synd..
Hade gärna varit där ytterliggare en vecka :(
Har tittat på sj vad biljetterna kosta men det känns inte värt att lägga ut 4-600kr för att åka ner nån dag tidigare.. så nu är det som det är.
Älsk är ändå sjuk så jag skulle väl börja klättra på väggarna om jag skulle sitta med han hela dagarna :P
Känner även själv att halsen inte är i topp..så snart ligger väl jag också i feber, skulle inte förvåna mig. Kanske lagom till jag åker?

image185

Com hem

image184
Nu har tydligen min 12månaders bindningstid på comhem tagit slut och det märkte jag när jag såg att fakturan från dem var på 70kr mer än tidigare månader. Det klickade inte direkt.. kunde inte förstå varför dom höjt den men sen kom jag på att det var ett år sedan jag skaffade comhem.. klickade in mig på deras hemsida och ser prisskillnaden om man var bunden eller inte. Så där hade vi felet.
Så tro om man ska binda sig igen? Känns ju onödigt att betala 70kr mer i månaden för samma bredband som jag haft innan..


12 saker du önskar att du inte visste

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Kan det vara så illa?

Måndag

Blir inge gym idag, utan istället ska jag och Elin ta en låång promenad ute i den friska luften. Kommer att bli minst lika skönt.
Vi ska försöka laga nån god middag ihop också.
Jag gillar att mina vänner äntligen flyttat hemifrån för nu träffas vi oftare och lagar middagar ihop och det är verkligen skit mysigt! Också slipper jag äta själv varje dag...



Har ni sett reklamen för nummerupplyssning i telefon? Den är ju sjukt fånig!
Pinsam
rent ut sagt.. usch

Imorgon

09.50 God morgon
ca 10.30 Träning följt av en promenad
(Lägga sig i kärringgrillen?)
17.00 Funderar på att gå på en teorilektion, bara för att.

Är ledig hela denna veckan, känns konstigt :)
Finns tid till mycket träning och det är ju bara positivt.


Ändrade planer?

image183Fick veta igår att Italien resan fått nya datum, vi kommer hem två dagar senare än planerat. Visst, det är inte klart än, men dom överväger det.
Och blir det så att vi kommer hem den 29:de istället för den 27:de blir jag ledsen :( Tanken var att jag skulle stanna i sthlm den 27:de för att sedan se Avril Lavigne den 28:de, men nu kanske mina planer spricker.
Arg blir jag! Jag ville verkligen se na






Söndag i soffan

image179

Känns inte som att jag gjort nå annat idag än å kollat på tv.. sen jag kom hem från bion har jag suttit framför tvn och kollat på program efter program. Och strax börjar En förtrollad romans med Nicole Kidman på trean :)
Så nu ska jag och Elin gona ner oss ordentligt i soffan, svejs!

Bilder

För er som är intresserade har jag nu lagt ut några bilder ifrån festen igår :)

Gårkvällen

God morgon!
Gårkvällen var helt underbar, vi blev tio brudar i min lilla lägenhet och humöret var på topp!
Blev lite lek och massa sång och dans.
Strax efter tolvslaget drog vi ner till krogen, dom hade för en gång skull 18, dom brukar annars ha 18 på fredagar och 20 på lördagar.
När det var dags att gå hem ringde jag älsk för att ha någon att prata med. Var hemma strax efter två och då var jag en duktig flicka och städade undan efter festen. Det är så jobbigt att vakna med den där hemsk lukten och allt stök..
La mig strax före tre och somnade i samma sekund som jag nudda kudden.

Mår riktigt bra idag faktiskt, har lite skallebank men annars så :)
Klev upp halv elva imorse och gick ner till bion och städade... en och en halvtimme senare var jag hemma igen och nu sitter jag och kollar på vänner på femman.

image173

Idag:
Alvin och gänget kl 15

Visste du att...

Sverige är 1 572 000 meter långt och 500 km brett.

Party musik?

Nu har jag varit duktig och städat RC så jag slipper det imorgon, känns väldigt skönt.
Har också städat upp inne i största salongen efter 67 ungar som sölat ner efter "Alvin och gänget".
Det känns bra, då har jag inte lika mycket att göra imorgon. Hade varit jobbigt om jag mår piss imorgon också har jag massa jobb, nu har jag underlättat det lite för mig själv. :)

image169Ikväll blir det som sagt party, men på fest måste man också ha lite bra musik så man kommer igång! Lite lek kommer det nog också att bli, lek på fest är underskattat, det är skit kul! Leka bör man annars dör man
Har du några bra tips på partymusik? och kanske nån rolig fyllelek?


Laddad

Tråkväder idag med.. började dagen med att ringa Tony och kolla om han kunde plocka upp mig innan jobbet så jag slipper gå i slasket (i mina trasiga skor). Självklart kunde han de, tack!

Om en stund ska jag packa ihop soporna och sedan ska jag göra allt för att komma ihåg dom när jag går! Jag brukar vara en riktig hejjare på att glömma dom, men inte idag! hoppas jag...

Är riktigt laddad inför kvällens festligheter :D 9 tjejer blir vi om ingen fått förhinder.

Pratkvarn

Igårkväll var jag en riktig pratkvarn!
Började med att Björn ringde och vi pratade i nästan en halvtimma, efter att vi lagt på ringde jag Collin för att skvallra lite och två timmar och tio minuter senare sa vi godnatt.
Nu var klockan ungefär 03.20...
Undertiden som jag pratat i telefon har jag varit lite aktiv på msn också med Björns kompis Chrille och nu hälsar han att Björn sover över där inatt så om jag skulle ringa och säga godnatt så var det dags.
Jag ringde Björn och 50 minuter senare la vi på :P

Det blev en riktig telefonkväll, mysigt :)

image168
(Lite lustigt att det blev en bild där dom båda håller på att vaska kortleken)

Bowling :)

Efter en hel dag med Collin så var det äntligen dags för middag (hade varit hungrig i flera timmar). Jag bjöd Collin och Rekantacopaj, första gången jag gjorde en paj, och tro det eller ej men det blev gott :)
Efter käk blev det vila och därefter åkte vi till parketten för att bowla :D
Väl där mötte vi Linda och sedan var det bara att gå in och betala.
På med skor och välja ett klot sen var det bara att börja spela, först Linda sen jag, Collin och sist Rekvik.
På mitt första kasst slår jag en strike, lite otippat men väldigt kul!
Matchen slutade med att jag vann (smile), känner mig otroligt nöjd! :)

image166

Härlig kväll med brudarna (som vanligt) :)
Fr v. Rekan, Linda, Collin och jag

image167

I've got a problem

Skojävel!
Jag hatar att bli blöt om fötterna och nu förtiden när det är massa slask ute blir jag blöt så fort jag kommer utanför dörrn. Detta beror på, upptäckte det idag, att jag har ett hål under högra skon! Så förbannat irriterande.. inte undra på att jag blir blöt på två sekunder?
 Nu är jag på skojakt, måste ha ett par nya joggingskor, NU!

Tune of the day



Carrie Underwood - Don't forget to remember me
Superfin låt! Kan inte lyssna på den utan att fälla en tår..

Beroende

Brago choklad - min drog!

Brago choklad måste vara världens godaste kex, utan tvekan.image165
Har jag tagit ett så slutar det sällan efter fem.. jag kan inte sluta äta dom när jag väl börjat.
Därför... köper jag dom inte!
Men igår fick jag nå infall och gick ner till hemköp och köpte mig ett paket. Mums.
Visst, kanske inte var så bra? men gott!


,,


Ville bara dela med mig av denna otroligt söta bild :)

image164

RSS 2.0