St -udenten, -ipendium

Nu är jag tillbaka. Min uppdatering när jag var i Härnösand var urusel och jag hade ingen möjlighet att lägga över några bilder från mobilen till datorn..

Som jag skrev sist så var vi och kollade på studentbalen.. På bilden ser ni Robin, syrrans pojkvän. Linda gick aldrig på studentbalen tråkigt nog men enligt Robin så missade hon inte så mycket.. maten hade inte varit någon höjdare heller. Men stilig var han. 

Under onsdagen dök större delen av släkten upp. Trevligt men lite spänt.

Torsdagen kom, den stora dagen. Det var panik hemma innan vi begav oss till sundsvall för att se Linda gå ut på trappan. Vädret var jättetråkigt och bjöd på små regnskurar..det var jättemycket folk, man varken hörde eller såg någonting. Usch.
 Lindas klass var först ut på trappan och efter att alla klasserna gått ut delade rektorn upp stipender, ett för "bästa kvinnliga" och ett för "bästa manliga" student. Linda tog hem "bästa kvinnliga" för sina toppbetyg och engagemang.

   Efter att ha hängt på blommor och apor runt hennes hals var det dags för alla klasserna att kliva upp på sina flak. En vanligt förekommande frefräng som kom från 90% av flaken var "Svenne Banan"... första och förhoppningsvis sista gången jag behöver höra den skiten :P

In med släkten i bilen igen och hem till billsta. Plocka fram och göra klart det sista innan de båda studenterna kom hem.
Vi var 25st som gratulerade Linda och Robin, hans och våran släkt. Huga vad folk det var.

Vet ni vad jag hade köpt till dom i studentpersent? Haha.. Jag hade köpt presentkort till en buggkurs :) Så nu är det bästa för dem att ta på sig dansskorna och träna upp sig så jag får se deras moves till hösten :)
 ... jag skulle också vilja gå på danskurs med Björn..men det kommer aldrig hända, Björn är 100% emot det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0