Kanske har jag nämnt det innan

Gokväll alla nattugglor :)
Anledningen till att jag sitter vaken är för att titta på sista avsnittet av greys anatomy, säsong 4. Sen blir det läggdags, jag lovar!
Idag har det varit tvätt- och jobbdag. Imorgon tänkte jag försöka gå och träna lite styrka och fusk-sola lite innan jobbet. Det är premiär på Terminator så det kan nog bli en del folk (läs killar). Jag vet att det finns tjejer som gillar det också.... men generellt sätt...

Jag är dålig på att uppdatera nuförtiden, det vet jag. Men jag har en anledning. Mitt tangentbord fungerar inte riktigt som det ska. Ibland hakar en knapp upp sig så att hela skärmen fylls av ex: bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb. Ibland måste man sitta och trixxa och vinkla datorn i de mest absurda vinklarna för att det ska gå och skriva något överhuvudtaget. Jobbigt som fan! Jag har provat med att dammsuga mellan knapparna men det hjälpte inte. Vet du vad som är fel och vad man ska göra åt det så säg gärna till!
En annan ursäkt är att jag håller på att skriva sista tentan innan sommarlovet börjar :) Och jag vill att lovet ska börja så snart som möjligt,  och då gäller det att fokusera på tentan. Fy.
Nu till greys, natti <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0