Det ena leder till det andra

God kväll :)
Dags för lite uppdatering.
Idag har jag gått i skolan, besökt en utav mina VFU platser (praktikplats), sett det nya avsnittet av Privileged och jobbat.
Det hanns tyvärr inte med Bokia innan jobbet idag men som tur är har Björn lovat att gå en sväng på stan med mig imorgon efter att vi båda slutat skolan.
 Under fredagkvällen vet jag ännu inte vad som står på tapeten... vi har pratar om att hitta på något i basgruppen.. bowling eller något men inget är riktigt bestämt. Ett tag lät det som ett måste men det verkar som att det runnit ut i sanden lite..
 Blir det inget med tjejerna så ska jag nog vara hemma med Björn och ta det lugnt, njuta av hans sällskap.
Får lite dåligt samvete då dock... jag kunde inte ta på mig jobb imorgon för jag skulle vara med tjejerna.. men samtidigt så jobbar jag varenda helg, fre-lör-sön, fre-lör, lör-sön, sön. Jag har inte så mycket "helgtid" att hitta på saker med, deussutom så jobbar jag lördag och söndag ihelgen.. Man måste väl kunna dra en gräns och säga nej nån gång eller ska man behöva ha dåligt samvete för att man faktiskt vill vara ledig på sin lediga dag? Jag brukar faktiskt ställa upp när det behövs...

Jag känner mig lite kluven och illa till mods..
Är jag oansvarig om jag vill vara ledig?

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Man ska ta till vara på sig själv :) och du sak aldrig adåligt samvete för att någon annan får ta ditt pass om du ställt upp för dem tidigare :)

2009-02-28 @ 21:33:39
URL: http://pinkcloud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0