Fortsättningen på nolletiden

I torsdags hade jag vilodag fram tills kvällen. Klockan 17 träffades vi på botplatsen och marscherade sedan ner till stan. Krogrunda stod på schemat. Vi delades in i grupper och sedan började rundan. Först besökte vi B&B, sedan Trottobar, Bulls och det hela avslutades på Moon. Man spenderade 25-30minuter på varje krog och under den tiden skulle man få i sig en öl eller en cider. Visst det var frivilligt att dricka, men det ingick en öl/cider per ställe.

I fredags träffades vi klockan 12 i Picassoparken för att börja bygga en flotte och en lådbil. Hela dagen spenderades i parken, vi gick inte hem förrän vi byggt färdigt klockan 23. Under dagen var det även lite tävlingar och underhållning.


I lördags var det sista dagen på nollningen, sorgligt. 8 på morgonen träffades vi i Picassoparken igen för lite champangefrukost. 9.30 började vi dra oss in mot stan och bort till slottet med våran lådbil. Nu skulle det tävlas! Alla som sett våran lådbil trodde att vi inte skulle få vara med och tävla, men det fick vi!
Tävlingen gick bra, vi kom trea av 11-14 lag.
Klockan 13 var det dags för flottetävlingen. Även detta gick bra och vi tog oss över Nissan, hämtade flaggan och paddlade sedan tillbaka.
Efter städning gick vi hem och gjorde oss iordning för kvällen.
19.45 skulle vi nollor som inte skulle på finsittnignen träffa "Mamma" och "Marty" i Picassoparken för att sedan gå hem till "Mamma" och förfesta lite.
När vi kom hem till "Mamma" ställde staben sig på rad och började ta av sig sin overall och peruk. Shit! Det var konstigt att se deras rätta jag efter att ha sett dom i lila peruker och gråa overaller i en vecka.
22 åkte vi limousine till Kåren och där var det fest hela kvällen lång :)


Nollningen har verkligen varit skitkul! Jag rekommenderar det!

Kommentarer
Postat av: leex

men verkligen.. det var typ det jag såg mest fram emot :P

2008-09-21 @ 02:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0