Nollning

I måndags började nollningen för min del. Från början var det väldigt mycket att ta in, alla regler, jargongerna, nollelåtarna osv.
Första dagen delades vi upp i grupper och fick ge oss ut på en promenad genom stan. Vi hade frågor som vi skulle svara på under promenaden och vi var tvugna att ta kort på svaren för att kunna bevisa att vi varit där och inte bara googlat fram det.
Kvällen spenderade vi på Kåren. En del drack, vi dansade och sjöng.


Andra dagen (tisdag) delades vi upp i grupper om tre. Med en karta i handen skulle vi ut på en promenad och leta upp de "X"-markerade platserna. Vi fick göra alltifrån kasta stövel, leka rollspel och baka.
Kvällen började sedan hemma hos Bobo där vi drack bot och tränade lite inför ölhävningen som skulle äga rum senare samma kväll. (Tävlingen gick förövrigt bra) Efter lite övning cyklade vi till våran botplats på skolgården och gick sedan, sjungandes, in på led till Nollepuben. Nu var det fest!

Tredje dagen (idag) har vi gått på mässa och knäppt kort till våra kårlegg. Om två timmar ska jag till Smålands nation och sedan ska vi nollor bli bjudna på mat :) Nice

OBS! Ser att jag skrivit fel på månadsnr på den andra bilden men orkar inte fixa det :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0