En rolig nyhet!

Om 2 veckor flyttar jag och Björn från vår mysiga lilla etta utan balkong till en fin, nyrenoverad tvåa med balkong :) Underbart!
 Enda nackdelen är att om vi inte hittar någon som vill hyra våran etta i andra hand under hösterminen får vi betala dubbla hyror. Men på bara två dagar så har jag hört ifrån två intresserade, och då har vi inte ens satt upp någon lapp än :)
Så förhoppningsvis går det vägen!
 Sen blir det till att köpa massa nya möbler, packa, bära och INREDA :D Vad roligt jag ska ha! Björn är inte alls särskilt road av själva flytten, dvs att jobb runt omkring. Inte av att inreda heller....

Det känns så skönt! Hade vi inte hittat någon lägenhet innan sista november hade vi stått på gatan..kul....
Nu längtar jag!

Sommarlov? Det har jag inte märkt av...

Tillbaka från bloggvilan :)
Kommer inte bli så mycket skrivet dom närmsta veckorna heller dessvärre, men kanske någon uppdatering ibland iaf.. kan inte bli värre..

Jag har jobbat massor i sommar, hunnit åkt hem till Härnösand i 5 dagar, spenderat 5 dagar med mapa, syster och Robin nere i Halmstad och nu jobbar jag igen.
 Vistelsen i Härnösand var rolig, träffade alla kompisar, en del som man inte sett på ett år. Badade, shoppade och fikade :)
Väl hemma i Halmstad igen var mamma och pappa på besök. Vi åkte till danmark över en dag, besökte gekås, stan och äventyrsgolfen ute på Tylösand. Skit roligt! Blev väldigt tomt när dom åkte hem i fredags... :(
 Men efter dessa två veckor har jag förnyat min hårfärg (dvs tagit bort den äckliga utväxten, håret är mörkbrunt igen, som vanligt), köpt två par nya skor och tre nya BH:ar :) Bra jobbat ullis! Jag var förtjänat av de och i behov för den delen.

Fredag, lördag och söndag ---> Jobb!

RSS 2.0