Tune of the day

Katy Perry - Thinking of you


Idolmorgon

Jag har tagit igen alla idolavsnitt som jag har missat i veckan nu på förmiddagen, alla fyra avsnitten faktiskt, och min favorit som jag verkligen har fastnat för är 16åriga Jenny Eijdercrona - "A little bit more". Shit vad bra hon är.


Födelsedag, födelsedag och inflyttningsfest

I måndags fyllde jag 21 och i tisdags fyllde älsklingen 22. Veckan har alltså bestått av massa kalas och tårta :) Och inte nog med det... presenter!!
Jag älskar presenter och överraskningar, men vem gör inte de? :)
Vi fick ett skrivbord, pengar, diverse akoholhaltiga drycker, presentkort (åhléns, Ikea och massage), en bok, blommor osv :)
Hur fina grejer som helst, har redan nyttjat det mesta.. har bara massagen kvar som jag fick utav älsklingen. Vi som sagt att vi inte skulle köpa något till varandra.

Igår hade vi födelsedags/födelsedags/inflyttningsfest för några vänner. Det var jätte mysigt och roligt!
Lika roligt som Björn hade igår mår han dåligt idag.. han ligger fortfarande i sängen. Jag tyckte lite synd om honom imorse över hur illa han mådde men nu har det gått så långt att det börjar bli patetiskt och tråkigt :P Han får skylla sig själv.
Jag mår iaf bra, drack inte så mycket igår. Jag fick tillräckligt för två helger sedan...

2 dagar kvar

Pssst
På måndag fyller jag 21!
och på tisdag fyller Björn 22!
Hurra för oss!

suck och strunt prat

Igår förmiddag åkte Björn till Gislaved för att titta på hockey och kommer hem i natt nån gång.
Det resulterade såklart att jag fick sova ensam inatt och det måste jag säga var lite kusligt. Jag har inte riktigt vant mig vid den nya lägenheten ännu... de första två nätterna vi sov här vaknade jag prick 01.00 och tyckte att det lät som att någon gick omkring här. Såklart var det ingen där...
Inatt gick det bra iaf och sjuk som jag är spenderar jag största tiden framför tvn, men, imorse när jag låg och tittade så försvann plötsligt alla kanalerna och myrornaskrig tog plats.. Vet inte vad det beror på, vädret är inte orsaken iaf... Därför sitter jag här nu.

Jag har precis varit och boka tvättid. Jag är väldigt fascinerad av tvättstugan här ska ni veta. Man får ett kort som man trycker in i en liten dator med touchscreen. Där väljer du vilken tid, dag och vilken grupp du vill tvätta på. När det väl är dags sätter du in ditt kort i tvättmaskinen, väljer program och trycker på start, därefter tar du ut kortet igen och går därifrån. På detta sättet kan ingen ta din tvättid och som råga på allt behöver man inte släpa med sig tvättmedel och sköljmedel. Det sker en dosering av tvättmedel och sköljmedel utifrån det program du valt, så smidigt! Det kostar ungefär 2kr / maskin man kör och jag tror att det kommer funka skit bra. Domen kommer imorgon då jag för första gången ska tvätta, men det känns bra iaf :) haha

Blubben flyttar


Den senaste veckan har jag legat sjuk samtidigt som vi har flyttat och städat ur den gamla lägenheten, det är verkligen inte roligt... Tungt och svettigt, samt väldigt dålig tajming att bli sjuk. Flytten har iallafall gått bra och nu fattas det bara att få upp lite hyllor, tavlor och gardiner för att vi ska vara helt klara :) Bilder kommer sen när allt är klart, roligare då!

psst, det enda som är kvar från den förra lägenheten är soffbordet och tvn... allt annat är nytt :D

Nollningen -09

Heeeeeej!

Nu är jag tillbaka!
Nu är nollningen över, den var skitrolig! Väldigt ansträngande och utmattande men fruktansvärt rolig! Jag medverakde i "staben" i år och det var helt magiskt! Få busa med nollorna, göra nattbesök och sjunga tillsammans med dem, det var helt u n d e r b a r t  r o l i g t !

Säg hej till Mamma Pilastra!

 


RSS 2.0