Lättande suck

I fredags var sista dagen för lärarna att lämna tillbaka våra tentor och tillkännage det betyg vi jobbat ihop.
Men! I fredags kom inget betyg. Bara ett mail från läraren där det stod bla: "Ni som inte får betyg under dagen kommer att behöva komplettera någon del i er examination. Oavsett resultat ska ni känna er nöjda mer er insats och njuta av den kommande helgen"
Diskussionerna gick på facebook och ingen hade fått något betyg presenterat på Ladok. Alla drog tillsist slutsatsen att vi var tvugna att komplettera, jippi... inte något man hoppas på direkt. Dock sa vår lärare innan vi började skriva på tentan att hon skulle vara extremt petig.
Men idag när jag loggade in på mailen så hade jag fått mail från Ladok, ett betyg hade blivit inlagt. Jag loggade in och där stod det "G", godkänd.
Tydligen så hade exp. glömt att lägga in betygen i ladok i fredags.

Tack exp. för att ni fick en att tro att man måste göra om/komplettera. Och tack för att ni rättade till det så snart det var möjligt :)
Vilken lättnad..

Den idén... den slopa vi!

Tänkte jag skulle vara duktig idag och gå och sätta mig på bioblioteket och studera, men så blev det inte... hamna i helsingborg istället och besökte IKEA en snabbis.
Kom hem med nya växter, två hyllor, lite glas, ett förkläde och pepparkaksformer :) Jag skulle vinna lite pengar, eller få en mega bonus från jobbet och sedan åka och shoppa loss på IKEA. Det finns så mycket som jag skulle vilja ha. Bortsett från ekonomin så är det bara det begränsade utrymmet som sätter stop för mig.

Imorgon är det skola iaf.. Halv elva kommer Matilda och Emma hit, då ska det tränas barnsånger och sedan ska vi till skolan och redovisa våra utomhusmiljö. Bilder kommer imorgon (?) :)

Biokväll

Biokväll med älsklingen. Vi tog bussen in till stan, såg Fame och tog en skön promenad hem i duggregnet.
Filmen var bra, inte jättebra, men bra. Hade velat ha lite mer musikal.
Björn däremot avskydde den. Men vad hade jag väntat mig? Jag ville se den, och så blev det!Nu till kanal5 och Roast på Berns

Lite bilder från "the inside"

Eftersom att jag har flyttat och hälften av mina vänner och familj bor långa vägar härifrån så tänkte jag bjuda på några smygtittar i vår nya lägenhet.

Ullis lär sig dricka te

Försök nr 2... Jag lärde mig för länge sedan att dricka te, ett sött te som jag överkonsumerade tillsammans med marie-kex under någon enstaka vecka tills det gjorde mig illamående.
Men nu har jag gjort ett nytt försök och jag gillar det!
Smakade ett rött te hos Marie som jag gillade vilket skapade en nyfikenhet. Tog en kopp te på jobbet, något "asian tea" som är väldigt gott tillsammans med lite socker och mjölk. Men rädslan att överkonsumera det och få samma resultat som sist gör att jag tar det lite lugnt med mitt tedrikande.
Men en kopp då och då, det är mums.

Linda om du läser det här, *blink blink*

 


Projekt

Jag håller på med lite olika projekt, bland annat med att sätta upp tavlor och lampor. Jag är riktigt duktig måste jag säga, jag överträffar mig själv :)
Jag har målat om mitt nattdukbord, satt upp 6st tavlor, en klocka, en klädhängare och skylten "Sov gott" i sovrummet. Har såklart inte gjort allt själv, Björn har hjälpt mig. Men jag har gjort det mesta :) Och jag är nöjd!
Har även behandlat vårat ekbord, vilket btw luktar jättegott!

Kommande projekt:
Köpa en tv
-Sätta upp tvn
Sätta upp en taklampa ovanför matsalsbordet
Köpa en hallspegel
-Sätta upp spegeln
Köpa en tavla till vardagsrummet
-Sätta upp tavlan
Köpa två Lack hyllor
-Sätta upp hyllorna

I mitten av oktober

Idag kom den första snön :)
Kul att se dig, nu hoppas jag det tar ett år till nästa gång.

I'm back, for now

Hej Emma, Matlida, Linda, Elin, Elin, Engman, Linn osv... alla ni som läser, trots att jag är dålig på att uppdatera. Förlåt för det.
Jag tror jag ska begränsa mig, kanske sätta upp ett mål att skriva minst en gång i veckan, eller minst en gång i månanden? Det skulle kanske fungera... för att skriva som förr, flera inlägg om dagen varje dag fungerar inte i mitt liv nu. Har inte intresset för det heller.

September och oktober är två hektiska och psykiskt jobbiga månader. Mycket jobb tillsammans med mycke skola och måsten.
Jag känner att jag börjar närma mig min gräns men ändock fortsätter jag i samma takt och tar på mig mer och mer jobb. För det är ju kul! Jag gillar att jobba, jag trivs med mitt jobb och tycker det är lika roligt varje gång. Sen finns det ju dagar man är mindre sugen på att jobba, tex då alla vänner ska hitta på något och man inte kan vara med, men jobb är ändå jobb, och jobb är roligt!

Skolan är både rolig och tråkig nu. Föreläsningar och seminarium = tråkigt. Projektarbete - bygga en utomhuslekmodell = roligt.
Ibland undrar jag varför jag gör det här? Varför jag går i skolan.. Det är kul med vänner och det är tryggt med skolan, men läxor och massa läsning är inte direkt något jag längtar efter. Helst av allt skulle jag vilja ha praktik hela tiden. För allra roligast är ju att få prova på praktiskt.

Det var allt för ikväll tror jag.. får se om jag behöver ventilera något mer senare.
So long....

RSS 2.0