Kort och gott

Hej!
Har fortfarande inte hört något om lägenheten som vi var och kikade på den 17 juli.... och i tisdags var vi och tittade på en till, den var också väldigt fin :) Nästan helt nyrenoverad. Vi får se vad framtiden säger... Jag vill ha svar från den första, NU!

Idag jobbar jag min 10:de dag i rad. Har "bara" lördag och söndag kvar innan ledigheten. Och då blir jag minsann ledig på riktigt, hela tre veckor. Det var ju inte riktigt meningen att jag skulle bli så långledig.. men men, ska bli skönt,

På tisdag åker jag hem till Härnösand, då har jag mycket jag ska hinna med på fyra dagar. Får göra det bästa av situationen och den tiden jag har... kanske kan man dra ihop något så "slipper" man åka runt till alla. Tidskrävande.

Förresten, är det någon som vet när utbetalningen av skatteåterbäringen kommer? Jag får olika svar från skattervekets telefonsvarare och på deras hemsida. Men jag hoppas på nästa vecka...

Mer uppdatering kommer, kanske ikväll om jag inte är död efter jobbet. Pusshej, ha en bra dag!

!

PS. Var och tittade på en superfin lägenhet igår. Jag är kär. Hoppas vi har en chans! DS.

Sjuk i värmen

I förrgår hade Harry Potter premiär, fick hoppa in och jobba, as mycket folk, varmt och tungt. Men tillslut hade 9 timmar gått och det var dags att stämpla ut.
 Igår åkte jag, Emma och Matilda till Markaryd och hälsade på Mimmi och Malin :) Vi käkade fyra små rätter och friterad banan med glass. Det bjöds på en rundtur i Markaryd med.. tror de ville visa att det inte var så litet som det verka. Men det var trevligt, många fina hus.
Vi får åka och hälsa på där nere snart igen :)

Idag vaknade jag med feber och halsont, inte kul alls.. Åkte ner till stranden efter massa tjat men åkte lika snabbt hem. Tror jag spenderade 40min där eller så...sedan orkade jag inte mer.
Har sedan dess legat i koma hemma och svettats/fryst omvartannat. It's my lucky day!
Hoppas verkligen jag kryar på mig snabbt för jag jobbar söndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag...
 Nu ska jag lägga mig i soffan igen, adjö.

Uppdatering 6: Datorn

Inte nog med att min cykel blev stulen i helgen så har Björns datastol gått av och hans dator har kraschat.
Vilken toppen vecka va?
Dyr om inte annat...

Vad går sönder härnäst?

Uppdatering 5: Tråkig upptäckt

I lördags började jag jobba 13:15 och tänkte jag skulle cykla inom hemköp innan så runt 12:40 begav jag mig ut genom ytterdörren. Jag hade gott om tid.
Tills jag kommer ut till cykelstället och cykeln är borta, allt som finns kvar är mitt cykellås som ligger sönderklippt där cykeln stått.
Då blev jag arg. Det var bara att börja traska för att hinna i tid.. hemköp var inte att tänka på.
Rätt skor för en promenad hade jag inte heller...
 Ringde och beklagade mig för mamma och pappa, men tyvärr så ger ju inte det mig min cykel tillbaka.
Hann som tur var i tid till jobbet, men jag hade inget leende på mina läppar förrän sista insläppet den kvällen.

Uppdatering 4: Tjejkväll i Tylösand

Det var länge sedan jag var på måndagsklubben nu, har inte haft lust... Men den här gången lockade Johanna mig med VIP inträde och champagne :)

Klockan 22.00 öppnades dörrarna in till solgården. Först fick man en goodiebag med mascara, läppglans, någon ögonkräm, biobiljetter till Sommaren med Göran och tidningen Sofis mode och lite annat. Tittade inte så noga för det var sjukt mycket folk, dvs tjejer. Vidare till fotograferingen, skrev upp våra namn och sedan gick vi mot buffen. Lite grillspett, frukt och meloner, jättegott. De bjöd på rose vin och något annat bubbel under kvällen. Inte nog med allt det så var det lite tävlingar där man kunde vinna galapremiär biljetter till Sommaren med Göran och en mobiltelefon. Sofi från Sofis mode visade oss höstens trender och därefter klev Veronica Maggio upp på scenen.

Skit rolig kväll, inte alls vad jag hade väntat mig :)
Fick tyvärr inga bra bilder...


Uppdatering 3: Björn jobbar

Det är inte varje dag man ser Björn jobba, framförallt inte utomhus i värmen (som han dag efter dag påpekar hur mycket han hatar).

Han hade ingen vidare målarteknik, men blått blev det. Inte bara väggen.... ni ska se hans skor, och kläderna han hade på sig.


Kul att se honom slita lite :)

Uppdatering 2: Stefan kommer hemMr Spännis.

Förr förra veckan kom Stefan äntligen hem för lite semster och det var såklart tvunget att firas. Hallonsaft och grillat, följt av ännu mer hallonsaft på mårtenssons.
 Förra måndagen tog vi med honom till Danmark över dagen. Jag gillar Helsingör, det är mysigt att gå runt och kika där och sätta sig någonstans och ta en cider i värmen.
Har tyvärr inga bilder från den dagen, jag var inte på mitt bästa humör ;P

Uppdatering 1: Melbystrand

Hej älskade vänner och läsare!
Nu var det länge sedan jag skrev, så det är möjligt att det blir ett långt inlägg eller många små? Jag föredrar många små.

Sedan sist så har jag bland annat varit med Tittie en hel del, legat och solat på melbystrand, umgåtts lite med hennes familj och lekt med lilla Theodor.
 Första gången Tittie tog med mig till melbystrand höll jag på att skratta ihjäl mig och kameran åkte upp direkt. Det var bland det fångiaste mina ögon någonsin skådat som jag såg... det var en såkallad "bilstrand". Folk som kommer dit parkerar bilen och ställer upp sina brassestolar och slänger ut sina filtar precis bredvid bilen. Ganska smidigt när man har med sig mycket grejer, men otroligt töntigt (det ser ut som att man inte vågar släppa bilen ur syne).Tredje gången vi åkte dit, eller fjärde?, så följde även Nicklas med och väl framme så anslät vi oss till Titties mamma, pappa och moster.
Theodor fick bada lite (för första gången?) och använda sin nya fina UV dräkt. Jag är helt såld på den ungen.RSS 2.0